sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Kesäjuttuja

Lieköhän tämän uuden blogin ansiota, että koko päivän odotin sopivaa tilaisuutta tulla päivittämään kuulumiset. Toivottavasti into säilyy jatkossakin..

Tuntuu, että Onni on taas ottanut valtavan harppauksen kehityksessään sen jälkeen, kun vanhaan blogiin olen kirjoittanut. Uusia sanoja vaikka millä mitalla, myös vaikeampia yhdyssanoja ja pieniä lauseita: "mummipappa" (muumipappa), "attu pää'ä" (hattu päässä), iimapaao (ilmapallo), "paapa kuuta" (paapan kulta) :) Pora (pora), jopa ärrä pärähtää välillä enemmän, välillä vähemmän onnistuneesti! Ja syöminen on taas onnistunut vallan mainiosti omin avuin!

Valion Kidius juotavat jugurttijuomat ovat Onnin suurta herkkua. Niitä hörpitään pillillä näin hienosti.
Eilen oli kiva päivä. Ensinnäkin aurinko paistoi ja oli lämmin. Aamupäivällä käytiin leikkipuistossa leikkimässä Melissan kanssa. Päikkäreiden jälkeen lähdettiin käymään Lintsillä. Ajateltiin vaan pyörähtää, mutta päädyttikiin ostamaan Onnille oma Minihupi -ranneke, jolla pääsee alle metrin mittaisten laitteisiin aikuisen kanssa (aikuinen ilmaiseksi mukana). Onnipa onkin aika viilipytty moisissa "vauvoille" tarkoitetuissa laitteissa ja nauru irtosi oikeastaan vain yhdessä hieman vauhdikkaammassa laitteessa, pallokarusellissa. Äitiä ja isää taisi jännittää vekottimissa pikku vauhtihirmua enemmän...

Vesitoukka


Ihmetystä

Formuloita

Lentävä matto


Helikopteri

Välillä tankattiin perunamuusia ja lihapullia, että jaksoi taas jatkaa...Rekkarallia isin kanssa (sori, huono kuva)


Äidin kanssa ratsastamassa


Sitten lempparilaitteessa, pallokarusellissa...


Rumpukarusellissa


Vankkuripyörässä


KotKot -junassa


Lintsin vanhimmassa laitteessa, vuodelta 1954 olevassa vanhassa karusellissa


Ja vielä maisemajunassa.

Kotimatkalla pikku hurjapää nukahti autoon. Oli väsyttävä, mutta jännä päivä.

Tänään ollaan taas kokeiltu pottahommia pitkästä aikaa. Onnia vaan nauratti ja tokaisi, että "ei oo" kun pottaan ei sitten tullutkaan mitään...

Jep jep!

Iltapäivällä käytiin sunnuntaiostoksilla. Mukaan "tarttui" minulle uusi upea polkupyörä, Samin pyörään uudet renkaat, yksi lastenistuin ja kolme pyöräilykypärää. Sadetta uhmaten laiteltiin pyöriä autotallissa ajokuntoon ja päästiin jopa ensimmäiselle pyöräretkelle. Onni istui kiltisti kyydissä ja nautti maisemista.

Valmiina matkaan!

Uusi fillari

Tää on vakava paikka.

Ja eiku menoks!6 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle. Suloinen Onni-poika!

  VastaaPoista
 2. Hii, oltiin samana päivänä lintsillä!. ;) En kyllä törmännyt teihin... Kivasti jaksat laittaa kuvia yhteen postaukseen!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos nana käynnistä! Lintsillä oli kyllä aika paljon jengiä...

  Tervetuloa uudelleen!

  VastaaPoista
 4. Löysin tänne! Meillä on tarkoitus mennä ylihuomenna Lintsille. Taaperothan pääsee moniin laitteisiin, kivaa!

  VastaaPoista
 5. Hauskaa lintsireissua teille reija! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...