keskiviikko 6. elokuuta 2008

Valtakunnassa kaikki hyvin..


kuvaaja: Petra Roth (Foto Alexandra)

Tulin vain kertomaan, että vaikean aamun jälkeen Onnin päivä olikin sujunut hoidossa oikein hienosti. Itse asiassa olisi halunnut jäädä sinne siivoamaan, eikä lähteä äidin kanssa kotiin laisinkaan... :) Sain kuitenkin houkuteltua pojan kotiin kertomalla, että siellä odottaa oma imuri joka käytiin vaihtamassa toimivaan.

Tiistaiaamuna sujui jo huomattavasti paremmin. Onni oli jäänyt ihan reippaana aamupalalle, kun isänsä vei. Näissä tunnelmissa on jo kivempi olla töissä, kun tietää toisen viihtyvän hoitopaikassa!


Ja suuri uutinen! Hoitajat eivät olleet antaneet Onnille päiväunille mennessä maitopulloa, kun ei ollut puhetta vieläkö Onni sitä juo... Kyllähän Onni on imaissut puolisentoista desiä maitoa pullosta joka kerta nukkumaan mennessä. Vaan ei enää! Uni oli tullut hyvin ilman pulloakin ja eilen nukahti iltaunillekin pelkän tutin avustuksella.
Seuraava missio onkin luopua tutista.. Se voikin olla jo vaikeampaa, vaikkei sitä ole käytetty pitkiin aikoihin enää kuin nukkumiseen.

kuvaaja: Petra Roth (Foto Alexandra)

6 kommenttia:

 1. Niin onnistuneet otokset pikkumiehestä! Ihanaa kun hoidossa menee hyvin, se on aina äidille niin tärkeää.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Leni <3
  Ei varmaan tulisi töissä käynnistä mitään jos toinen jäisi aina itkien hoitoon. Lopettaisin työt ja alkaisin kotiäidiksi.. (onneks ei tartte!) :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä tutista luopumiseen! Mutta ei kannata siitä ottaa paineita. Ajan kanssa sitten. Mua jännittää kun Veeti menee hoitoon! Iiks, mitenköhän reagoin????

  VastaaPoista
 4. Reija: niinpä mäkin olen ajatellut, toisaalta. Helpompaa luopua tutista jos toinen vähän enemmän ymmärtää, ettei ole enää tuttia.

  Hyvin Veetin hoitoonlähtö varmasti menee. Mä olen huomannut, että itse murehtii paljon enemmän (ja turhaan) kun poika kuitenkin viihtyy muiden seurassa. Usko pois, se tekee kaikille hyvää! :)

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka suloisia kuvia! ihan Anne Geddes -tunnelmaa noissa ruukku-kuvissa :)

  Meillä aatoksella myös tutti yhä ja tärkeä onkin.. me kanssa vähän varkain huomattiin, että se maitopullo ei niin tärkeä olekaan, mutta tutti... voi jestas. Ja muut eivät kelpaa kuin silikoniset, jotka jätkä pureskelee käyttökelvottomiksi alta aikayksikön! että pitäis tosiaan ottaa se vierotus ihan pikapuoliin asiaksi, mutta pelottaa että mitä siitäkin tulee.....

  VastaaPoista
 6. Kiitos Heini! :D
  Onni ei onneksi olle tutin suhteen kovin kranttu. Kunhan on suuhun jotain imeskeltävää...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...