maanantai 29. syyskuuta 2008

Juhlia ja yllätyksiä!

Kaiken kiireen keskellä ollaan ehditty viettämään juhlia. Ensin vietettiin viikonloppu siskoni luona Imatralla, jossa minulla oli luokkakokous. Oli oikein hauskaa tavata yläasteen aikaisia luokkakavereita ja todeta kuinka vähän tai paljon kukakin oli muuttunut... Kenestä tuli opettaja, kenestä sairaanhoitaja ja kuinka monta lasta kenelläkin on? Kuinka moni on edelleen musiikin kanssa tekemisissä (olimme musiikkiluokka) ja kuka on päätynyt minnekin. Ja kuinka monen tytön sukunimi on muuttunut avioliiton myötä!

Onni taas sai tehdä tuttavuutta Anun kissan, Leevin, kanssa. Hyvin tulivat toimeen, alun ihmettelyn jälkeen.

***

Reilu viikko takaperin juhlimme armaan avopuolisoni vanhenemista. Pyöreitä vuosia pitikin juhlistaa sitten ihan asiaan kuuluvalla antaumuksella. Perjantaina kahvitettiin ja kakutettiin ystävät kotona. Juhlakalu oli aikaisemmin ilmaissut haluttomuutensa juhlia synttäreitä sen kummemmin, joten annoimme sankarin olla siinä luulossa, että synttärit olivat sitten siinä.

30 -vuotta täyttävän miehen toivekakku ;D
(ja kyllä, herätti hilpeyttä juhlavieraiden keskuudessa...)

Pätkismoussekakku

Feta-tomaatti-paloja

Cocktailpiirakoita


Ja toisin kuin 30 -vuotta täyttänyt sankarimme luuli, juhlat olivat vasta alkamassa...


Lauantaina aamupäivällä alkoi sarja yllätyksiä. Ensin rentouttavalla ylävartalohieronnalla Töölössä sijaitsevassa DaySpassa, johon sisältyi selän kuivaharjaus, sekä selän, hartioiden, niskan, käsien, pään ja kasvojen hieronta.
Hieronnasta pökkeröisen ja yllätyksestä hämmästyneen miehen haettuani jatkoimme matkaa kaupungille ostoksille, jossa synttärisankari sai valita itselleen mieleisen paidan.

Shoppailusta nälkiintyneinä suuntasimme Kalevankadulla sijaitsevaan japanilaiseen Koto -ravintolaan. Japanilaisen ruuan ystävinä nautittiin oikein maittavasta lounaasta.
Merilevä-purjo -keitto

Sushi -lajitelma

Herkkujen palanpainikkeena vettä ja Sapporo -olutta

Lounaan jälkeen ehdimme kotiin levähtämään, ennen illan rientoja. Päivänsankari luuli, että ilta jatkuu kahdenkeskisellä illallisella jossain ravintolassa, jonka jälkeen menemme teatteriin. Näin olin siis uskotellut. Alku melkein oikein. Menimme kyllä syömään, mutta emme kaksin. Olin kutsunut paikalle liudan Samin ystäviä ja lähes kaikki pääsivätkin paikalle.

Yllätys olikin suuri, kun ravintolaan astuessamme pöytäänohjausta oli odottamassa myös Samin serkku Timo Vaasasta! Tässä vaiheessa sankarimme ei kuitenkaan vielä hoksannut jujua, vaan jatkoimme muina miehinä varaamaani pöytään, jossa odottivatkin jo Petteri, Simo ja Hanna, Mari ja Mika, Henna ja Esa, Jessica ja Marco, sekä Jani ja Janne!
Juhlakalun ilme oli näkemisen arvoinen. Harmi ettei siitä tullut ikuistettua kukaan. Siinä tuli itsellekin aika liikuttunut olo, että niin moni hyvä ystävä oli saapunut paikalle, jopa Kuopiosta ja Vaasasta saakka! Moni heistä kävi myös edellisen illan kakkukahveilla... :)

Illallisen jälkeen juhla jatkui samassa ravintolassa, jossa soitti myöhemmin Samin kaksi suosikkibändiä. Ilta jatkui iloisissa ja rennoissa tunnelmissa, eikä päivänsankari ollut yhtään pettynyt, vaikka teatteri tällä kertaa jäikin välistä...

Suuret kiitokset vielä molempien puolesta juhlaan osallistuneille, sekä kaikille syntymäpäiväsankaria muistaneille! Juhla oli ikimuistoinen! :)

2 kommenttia:

  1. Vautsi mitä herkkuja. :)

    Oon aikasemminkin käynyt mutten oo merkkiä muistanut jättää.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun jätit merkkiä pikkumies. :) Onhan se mukavaa tietää ketkä täällä kyläilevät. Tervetuloa taas!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...