maanantai 29. syyskuuta 2008

ONNEA PAPALLE!

Tänään onkin näköjään oikein tehopostauspäivä... :) Mutta kun on inspiraatio, niin olisihan se sääli heittää hukkaan!

Tänään on isäni, Onnin papan synttärit ja tämän arkistakin arkisemman kuvan myötä lähetämme

Papalle rakkaat syntymäpäiväonnittelut!Pitkän välimatkan ja arkisen aherruksen vuoksi emme pääse tällä kertaa toimittamaan onnitteluja henkilökohtaisesti. Viikonloppuna oli lähellä, ettemme nähneet.. Oli tarkoitus matkustaa Konnevedelle, mutta pikku murusemme sairastui loppuviikosta korvatulehdukseen ja reissu peruuntui. Mummi ja pappakin olivat vasta sunnuntaina kotona Ylläkseltä, joten emmepä olisi paljoa ehtineet nähdäkään. Seuraavalla kerralla paremmalla onnella.

Tänään ollaan Samin kanssa molemmat normaalia myöhempään poissa, Sami töissä ja minä luennolla. Sovittiin, että Leila-mamma hakeekin Onnin hoidosta. Olisipas hauskaa olla kärpäsenä katossa seuraamassa Onnin ilmettä kun mamma tulee, eikä äiti tai isä...

Muutenkin legendaarinen viikko meidän elämässä; tällä viikolla Onni aloittaa päiväkodissa täysviikkoisesti, eli normaali kolmepäiväinen hoitoviikko muuttuu viisipäiväiseksi.

Kriisin paikka.

4 kommenttia:

 1. Olipas taas kivaa lukea Onnin uusia kuulumisia ;)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiva eetami kun jätit merkin käynnistäsi! :)

  VastaaPoista
 4. Mukava oli lukea kuulumisianne ja kyllä sä teet herkkuja. Koska kutsut syömään =o) p.s. Mulla myös blogi nyt. Löydät linkin päikystä, johon en nyt kirjoittele kuulumisia vaan blogiin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...