keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Wanted: sänky!

Sisustusinspis on ollut hukassa pitkään. Se on ollut selkeästi nähtävillä sekä täällä blogissa, että kotona in real life. Minne lie hävinnyt talven pimeyteen.

Loppiaissiivouksen yhteydessä sain pitkästä aikaa pienen kipinän. Tunsin suoranaista riemua tavaroiden pois heittämisestä. Ei luopumisen tuskaa, ainakaan paljoa. Oli ihanaa saada pois kaikki jouluinen tavara silmistä, oli jotenkin tunkkainen olo. Ehkä sisimmässäni on kasvamassa pieni minimalisti entisen hamstraajan sijaan..? Ainakin se helpottaa siivoamista!

Sisustukseen liittyen: etsintäkuulutan vanhan puisen, jatkettavan sängyn perään! Mitä korkeammat päädyt, sen parempi. Kunnolla eikä värillä ei ole väliä, kunhan rakenteet ovat terveet. Onnille siis uutta sänkyä ollaan vailla. Muutama silmiähivelevä tapaus on osunut kohdalle nettihuutokaupoissa, mutta hinnat ovat olleet liian korkeita, tai sitten ne ovat olleet liian kaukana (eikä myyjät ole suostuneet Matkahuollon rahtiin). Vinkkejä otamme ilolla vastaan!

Koetin googlettaa sen tyyppistä sänkyä joka olisi mieleinen. Tällaisen löysin Nukkekoti Villa Ellan blogista. Tosin kuvassa on nukkekodin sänky, mutta kaunis se on!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...