tiistai 20. tammikuuta 2009

Valinnan vaikeus

Vihkisormus.

Miksi niitä pitää olla niin paljon, niin ihania?
Valinta tulee olemaan hyvin vaikea. Mielestäni sormus on yksi tärkeimmistä materiaalisista asioista avioituessa, valokuvien ja sulhasen :D ohella. Puvut, kampaukset, juhlat kestävät vain yhden päivän. Sormus (ja sulhanen!) jäävät ja niitä katsellaan sitten loppuelämän jokikinen päivä. On syytä valita mieleinen!

Tässä muutamia tämän hetken suosikkejani.

Kultaseppä R. Nieminen

Morris Lindblom

Morris Lindblom

Laatukoru


5 kommenttia:

 1. Mun suosikki on ehdottomasti tuo alin. Oon vähä tuon tyyppistä tässä mieheltä tilaillut ;) "tuplasormus" jotenkin miellyttää..

  Tuosta influenssa rokotteesta. Olisit voinut ottaa onnille uuden rokotteen. Se pitäs ottaa joka vuosi. Ekana vuonna 2kpl n. kuukauden välein. Sitä seuraavana vuonna riittää vain yksi rokote. Ne ei enään vaikuta ne edellisvuoden rokotteet..:)

  VastaaPoista
 2. Ei kun sen tutkimuksen poissulkukriteerinä siis oli, että on saanut joskus influenssarokotteen. Tottahan se on, että vanha rokote ei enää ole voimassa, mutta tutkimukseen ei nyt päästykään.

  Ja juu, tuplarivisormusta hiplasin minäkin häämessuilla... :)

  VastaaPoista
 3. Sormusta onkin tosiaan vaikea valita. Itse suosin mahdollisimman yksinkertaista ja sellaista mikä ei tartu mihinkään =o)

  VastaaPoista
 4. Ja sitten kun löytää sen "juuri oikean" sormuksen, niin samalla tajuaa ettei se istukaan kihlasormuksen pariksi ja etsintää on pakko jatkaa edelleen. Nimimerkillä "kaikki" pääkaupunkiseudun kultasepän liikkeet tuli koluttua pari vuotta sitten...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...