lauantai 16. tammikuuta 2010

Kirppuja torille ja vähän kotiinkin

Meillä on yläkerrassa sellainen pyörremyrsky, etten edes kehtaa ottaa kuvaa. Tai, taisinpa ottaa muistoksi, mutten teille kehtaa näyttää! Olen käynyt laatikoita ja säkkejä läpi, ja jakanut roinat hyvin karkealla otteella säilytettäviin ja myytäviin. Krääsän määrä on jotain järkyttävää. Miksi olen/olemme jaksaneet kantaa asunnosta toiseen (varastosta toiseen) tuollaisen määrän t u r h a a rompetta? Hirvittävää tilanhukkaa.

Mutta nyt saa riittää! Meillä on paraikaa vuokralla kirpparipöytä, jonne olen riemumielin kiikuttanut meille turhaa - toivottavasti jollekin muulle tarpeellista. Muutamien kymmenien senttien hintojenkaan ei pitäisi pelotella ostajia. Kunhan vain niitä ei tarvitsisi enää kärrätä takaisin kotiin.


Ihanaa, rentouttavaa, puhdistavaa saada nurkkiin tilaa! Uskomattoman hyvä tunne. Olenkin pari päivää kuljeskellut mietteissäni ympäri asuntoamme tuumaillen ja tutkaillen, mistä voisinkaan vielä luopua..


Hyvin vähän olen myöskään kantanut tilalle mitään uutta. Ja sekin vähä kirpparilta.


Kyltti kellarin oveen, 2 €
(liikaa, tiedetään)

Onnille helmitaulu, 70 snt.

Tämä oli todella helmi löytö! Onnin kiittelystä ei ollut tulla loppua tämän saatuaan, ja on nyt leikkinyt sillä siitä lähtien. Raukka parka katsoi kauhuissaan kun otin siitä kuvan ja siirsin tietokoneelle:

"äiti, ethän laita tätä myyntiin?"
"en tietenkään!"
"ethän laita tätä ikinä myyntiin?"
"no en" :)

Ja uusi naksutin keittiön seinälle, 7 €
(tiedän, tämäkin liikaa, mutta kun oli niin söötti)

4 kommenttia:

  1. Kunpa saisi itse saman aikaiseksi! Ihania löytöjä!

    VastaaPoista
  2. aivan ihanat löydöt, molemmat puuttuu vielä meiltä <3

    VastaaPoista
  3. Me läpikäytiin vaatekaapit kuukausi sitten. Tulos oli järkyttävä: kolme jätesäkillistä lumppuja kaatopaikalle, neljä säkkiä vaatetta pelastusarmeijalle (kyllä, kaikki -10 kiloa tavoitevaatteetkin lähti kaapista...) ja yksi säkillinen lastenvaatteita kirpparille myytäväksi. MUTTA tulipa tilaa kaappeihin ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...