tiistai 12. tammikuuta 2010

Remontti tämäkin

Ruokaremontti nimittäin. Tarkoitus ei ole l a i h d u t t a a, vaikka ei haittaa jos ylimääräsistä pöhöistä pääsee eroon. Ja olen päässytkin: puntari kertoi, että olen 700 g kevyempi kuin kuusi päivää sitten! Ja olen herkutellut lähes päivittäin...

Haluan elää terveellisesti. Haluan vähentää juuri turvotusta aiheuttavien nopeiden hiilihydraattien syömistä ruokavaliostani. Haluan vähentää sokeria. Haluan lisätä kasviksia. Haluan lisätä proteiinia. Tarkoitus ei ole karpata, vaan skarpata. Sen vuosi en halua vaihtaa tiettyjä kevyttuotteita kermaan, voihin ja majoneesiin, vaan jatkan oliiviöljylinjalla.

Tarkoitus ei ole asettaa tiukkoja rajoituksia syömisiin. Tiedän, että kohdallani se ei toimisi. Repsahtaisin heti, jos kieltäisin itseltäni kokonaan esim. sokerin. Eilenkin syötiin uuniomenoita kinuskikastikkeella... Päätin vain, että v ä h e n n ä n sitä. Ja korvaan makeutusaineella, silloin kun mahdollista.

Toistaiseksi menee hyvin. Huomenna tulee viikko, eikä nälkää ole tarvinnut nähdä. En ole kaivannut juurikaan leipää, perunaa, pastaa tai riisiä. Ruoka maistuu ja näyttää hyvälle.

Lohisalaattilounas:

- ruukkusalaattia
- porkkanaa
- kirsikkatomaattia
- paprikaa
- purjosipulia
- kurkkua
- fetajuustoa
- savustettua lohta
- keitetty muna

pieni loraus oliiviöljyä kastikkeeksi
mustapippuria

1 kommentti:

  1. Täällä yritetään päästä ylimääräisistä pöhöistä eroon, jotka tuli joulun & uudenvuoden aikana. Ja keskiviikkona aloitin sen =o)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...