perjantai 15. tammikuuta 2010

Talviurheilua

Joulupukin tuomat ensisukset on olleet kovassa käytössä. Pieni mies hiihtää niin hyvin, että voisi luulla syntyneen sukset jalassa. Hihkuu ja nauraa mennessään, selvästi nauttii touhusta. Pihaan tehtyä hiihtolatua pitkin on suihkittu ilman sauvoja, kun kädet ja jalat ei vielä toimi täysin yhteistyössä. Pyllähdyksistä huolimatta yritystä riittää ja eteenpäin mennään - ei hampaat irvessä, vaan hymyssä suin.
Hiihtämisestä innostuneina hankittiin alennusmyynneistä vielä luistimetkin suojineen sekä kypärä. Kerran vasta ollaan jäällä käyty, mutta hyvinhän sekin sujui. Luisteleminen luonnollisestikin on vähän vaikeampaa aloittelijalle hiihtoon verrattuna, mutta äiti oli aika yllättynyt siitä, että nilkat pysyivät suorina, eivätkä lonksuneet sinne tänne.

Itsekin sujautin luistimet jalkaan k a h d e k s a n vuoden tauon jälkeen. Hurjalta tuntui ja varpaat jäätyivät kun oli niin kylmä.

Harjoitukset jatkuvat. Äiti tuntuu tarvitsevan treeniä vähintään yhtä paljon kuin poikansa. Ja jospa se pukki toisi meille vanhemmillekin sukset ensi jouluna?

1 kommentti:

  1. Kivan näköistä! Me ei olla vielä raaskittu suksia & luistimia ostaa. Ensi talvena varmaan vasta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...