maanantai 1. helmikuuta 2010

Kohtalainen korvaus.


Saimme Hotelli Hilton Kalastajatorpalta ilmaisen yöpymisen korvaukseksi puutteellisesta hääpaketista elokuussa.


Lauantaina lähdettiin kaksin Helsinkiin, Onni oli mamman hellässä huomassa.

Oli puhetta hotellin henkilökunnan kanssa, että korvaukseksi saamme veloituksetta tulla uudestaan yökylään. That's it. Ei mitään puhetta huoneesta tai muustakaan. Ja ajateltiin, että ei edes odoteta mitään, niin ei sitten tule petyttyäkään. Hienoa ylipäätään, että saadaan maksutta yöpyä hotellissa!

Sisäänkirjautumisen yhteydessä Sami kysäisi respan neidiltä, että moneltakos se aamupala sitten olikaan. Vastaukseksi kerrottiin, että huonepalveluaamiainen on tilattavissa ihan mihin aikaan haluatte aina kello kuudesta yhteentoista. Lopuksi vielä kohtelias toivotus: Toivottavasti viihdytte tällä kertaa paremmin.

Kiitos. :)

Auto vietiin lämpimään parkkihalliin. Veloituksetta.

Huone sijaitsi meren puoleisessa rakennuksessa, joten hihkuttiin innoissamme, että saatiin varmasti samanlainen huone, kuin häissäkin, deluxe merinäköalalla ylimmässä kerroksessa. Mahtavaa!

Hissien edustalla oli henkilökunnan edustaja kuskaamassa kärryssä laseja ja kuohuviiniä. Minä vitsinä heitin miehelle, että tuo on varmaan meille... Mies vastasi, että joo, jos olette huoneessa 509.

No aha, kyllähän tuossa ovikortissa niin näkyy lukevan..Huoneeseen päästyämme meille valkeni, että ei. Ei ollut samanlainen deluxe-huone kuin häissämme.


Eteen avautui 60 neliön deluxe-sviitti. Huoneessa oli erillinen makuuhuone ja olohuone, wc ja kylpyhuone. Kaksi isoa, seinän kokoista ikkunaa avautuivat merelle. Harmi vain, että tähän aikaan vuodesta nuo maisemat nyt eivät niin ihmeelliset ole. Parvekekin oli, täynnä lunta tosin, mutta silti. Huoneessa oli myös TAKKA ja takkapuita, mutta emme sitten siinä polttaneet tulta kuitenkaan. Pöydällä odotti kortti jossa meidät toivotettiin tervetulleeksi ja toivottiin viihtyvän. Pullo kuohuvaa kylmässä, Veen-lähdevettä designpulloissa, Dammenbergin suklaanappeja, kukkia sekä lahja hotellilta: suola- ja pippurisirottimet. Jonkin aikaa vaan pyörittiin huoneessa ihmeissämme.

Ihan kohtuullinen korvaus, vai mitä? :D


Illalla olimme herkuttelemassa sienikeittoa, poroa, röstiperunoita ja suklaakakkua ystävien luona. Ennen lähtöä illastamaan päätettiin vielä varmistaa, monelta meidän pitää seuraavana päivänä luopua tuosta ihanuudesta. No, monelta haluaisitte, kuului vastaus.


Masut täynnä sitten yöksi hotellin lakanoihin nukkumaan. Huonepalveluaamiainen ja myöhäinen huoneenluovutus kruunasivat reissun.


***

ps. tarkistin sähköpostistani käymäni keskustelun, kun olen huonetta häitä varten varannut ja saanut tarjouksen erihintaisista hääpaketeista. Tämä yöpyminen kyseisessä sviitissä kaikkine lisäpalveluineen kustantaa 535 €.

4 kommenttia:

 1. Tosi hyvin korvattu
  kyllä ja ihana huoneisto<3

  Meillä oli haikon kartanossa
  varattu hääsviitti
  ja oli kyllä hiukan pettymys
  ei ollut muistettu hääparia yhtikäs mitenkään...

  Korvaiskohan ne uudella yöllä
  kun tulis 10 vuotta yhteiseloa täyteen:P

  Jamssi

  VastaaPoista
 2. Mieletön korvaus! Kyllä varmasti kelpas. :)

  VastaaPoista
 3. kiitos ninnu, Jamssi ja houtten! Tämän muistolla jaksaa kyllä taas arkea eteenpäin.

  Jamssi, eikun vaan soittoa Haikkoon :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...