sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Operaatio olohuone

edistyy!!

Ensin siis kaivettiin pinkopahvin alta vanha paneelikatto esiin, joka maalattiin, ja hankittiin uudet kattolistat. Sitten hiottiin lattiasta vanha maali pois. Nyt lattia on maalattu kahteen kertaan. Vanhat tapetit saivat lähteä ja eilen seinät saivat kaunistuksikseen [huh, mikä sana!] uudet tapetit Samin ja naapurin toimesta. Tänään maalataan lattia vielä kertaalleen ja sitten voidaan laittaa lattia-, ikkuna- ja ovilistat paikoilleen.

Tässä kuva vanhasta tapetista. Kuva otettu kesällä, jolloin huone toimi meillä väliaikaisena makuuhuoneena. Kuvassa tapetti näyttää mielestäni ihan hyvältä, mutta todellisuudessa se oli paikoin jo kulunut, haalistunut, laikukas ja likainen. Värit eivät myöskään olisi sopineet niin hyvin olohuoneen sävyihin.

Vanhat tapetit irtosivat onneksi helposti, eikä seinää tarvinnut paljoa pakkeloida ja hioa.

Ikkunaseinä tapetoituna. Tapetti on paperipohjainen akrylaattitapetti ruotsalaiselta Durolta, Atmosfär III mallistosta, malli Florence.

3 kommenttia:

 1. Moi

  Aivan ihana uusi tapetti sopii niin hyvin tuohon huoneeseen<3

  Kirppislöydötkin kivoja
  osaatko suositella mulle
  kivaa kirppistä
  kun tuun sinne päin;)

  Jamssi

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jamssi, täällä on pari kirppistä jotka olen todennut käymisen arvoisiksi. Paras on mielestäni Mestarintie 19:ssä sijaitseva Porvoon Löytöpiste. Hyvä on myös keskustassa, Rihkamakatu 12:ssa Miljoonatori.

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis tapetti! Huoneestanne tulee varmasti todella kaunis.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...