maanantai 29. maaliskuuta 2010

Sadetta lattialla, kastetta listoilla

Lattia on kuiva ja listat paikoillaan. Nyt odotellaan maalin kovettumista, jotta saamme siirrettyä huonekalut paikoilleen. Lattia maalattiin Uulan perinteisellä, puolihimmeällä puulattiamaalilla, joka on valmistettu luonnonhartseista ja pellavaöljyalkydistä. Lattian ja lattialistojen sävy: 1011 Sade. Ovi- ja ikkunalistat saivat sävyn 1006 Kaste. Sisäovet on tarkoitus rapsutella ja maalata kesällä.


Aiemmista suunnitelmista poiketen lykkäämme ruokasalin remonttia tuonnemmaksi ja siirrymme seuraavaksi yläkertaan. Tulimme siihen tulokseen, että vaate- ja makuuhuoneiden remontit eivät voi enää odottaa. Näistä lisää, kunhan on jotain kerrottavaa. :)

6 kommenttia:

 1. Ihana väri tuossa lattiassa ja tapetista tykkään edelleen tosi lujasti;)

  Jamssi

  VastaaPoista
 2. oi miten ihanan näköistä! tykkään!!

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista teillä!
  Voimia remonttiin!
  Anu

  VastaaPoista
 4. Miten nopeasti uskalsit maalata lattian toiseen kertaan? Entä miten nopeasti uskaltaa asetella huonekalut paikoilleen. Olen maalannut vanhan mökin mäntylattian nyt kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miia, ikävä kyllä en muista yhtään, kun maalauksesta on jo monta vuotta.. :( Sen kyllä muistan, että Uulan maali oli tosi hidas kuivumaan. Olisikohan maalikerrosten välissä annettu kuivua pari päivää, jos en ihan väärin muista? Ja lopullisen lattian kuivumiseen saattoi mennä jopa viikko, ennen kuin huonekalut siirrettiin paikoilleen..?

   Mutta täytyy sanoa, että lattia on näiden vuosien aikana pysynyt tosi hyvänä! Lapset on tietysti hakanneet leluilla lommoja, mutta maali ei ole lohjennut, vaan se on joustanut iskujen mukana. Naarmuja ei juurikaan ole. Toisaalta, olohuoneen lattia ei ole ihan hirveän kovalla kulutuksella meillä muutenkaan.

   Tsemppiä maalausurakkaan! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...