keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Kesätukka


Tukka alkoi olla jo vähän turhan pitkä, koko ajan takussa. Eikä äiti millään olisi raaskinut viedä parturiin, kun viimeksikin sieltä tuli kotiin niin iso poika!

(Ja ei, ei meillä käytetä pojalla kuvan mukaisia tyttöjen hiusjuttuja. Kunhan vähän pelleiltiin ja kokeiltiin kun oli niin pitkä) :D


No eihän siihen sitten mitään parturia tarvittukaan! Vain sakset, rohkea äiti ja vielä rohkeampi poika. Sanoi vain: "Äiti, ethän nyt leikkaa kolvaa?". 


Ihana liehukka se on vieläkin, eikä ollenkaan liian lyhyt. Eikä poikakaan muuttunut liian ison pojan näköiseksi. 

Ja korvatkin on tallella.

5 kommenttia:

 1. Onpa teillä ihana poika! Ja hienosti leikatut hiukset. Minäkin leikkaan kaksivuotiaan poikani hiuksia itse ihan siitä syystä, että lapsi on arka ja saisi luultavasti melkoisen kohtauksen kampaajan tuolissa. (Pelleilymielessä tyttöjen hiusjutut ovat ok ja aika söpöjä; meillä poika liihottelee mielellään nelivuotiaan siskonsa balettihameessa.)

  Hyviä kuvia!

  VastaaPoista
 2. Hienosti leikattu :)
  Mä leikkaan kanssa aina poikien tukat, isomman onkin helpompi leikata, pienemmällä taas on niin liukas ja suora tukka, että heti näkyy sakset jäljet hiuksissa :)

  VastaaPoista
 3. Hienot hiukset :)
  minä oon ite leikannut pienestä pitäen omat ja muitten hiukset, ja jotenkin pienet pojat on söpömpiä kun niiltä leikkaa itse hiukset, silloin hius vain lyhenee, mutta ei muuta ulkonäköä liikaa. monesti pienet pojat jotka tulee parturista näyttää yhtäkkiä monta vuotta vanhemmilta, eikä se ole hyvä juttu. hyvin onnistuit! :)

  ja ihanan tavallinen blogi. I like it!

  Elina

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat tuli hiuksista:)

  Jamssi

  VastaaPoista
 5. lumiomena, kiitos :) Vähän pitäisi vielä siistiä sieltä täältä, mutta ei Onnikaan jaksaa kauaa istua parturoitavana kerrallaan.

  Jenni, kiitokset :) Onnin tukka on paksu ja taipuisa, siten aina vähän pörröllään, joten ei haittaa vaikka leikkausjälki ei olisi ihan "just".

  Elina, kiitos kohteliaisuudesta ja kiva kun jätit kommenttia! :)

  Jamssi, kiitti sinullekin käynnistä ja kommentin jättämisestä ystäväiseni! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...