perjantai 27. elokuuta 2010

Lamppu

Näitä on näkynyt useassakin blogissa, enkä tiedä valitettavasti kenen idea alunperin on. Mutta jos joku tunnistaa idean omakseen, niin saa huikata! Ja minä kiitän! Sekä ideoijaa, että jälleen kerran taitavaa miestäni, joka tämänkin lampun meille suostui väsäämään pyynnöstäni muutama viikko takaperin.

Ei tarvittu kuin neljän euron kirppariämpäri ja vähän muita tarvikkeita. 

Voilà!Paikan se löysi eteisen katosta.

Eteisestä, jossa on
e d e l l e e n
tipunkeltaiset seinät.

Jotenkin vaan ahdistaa
ajatus seinien hiomisesta
ja siitä aiheutuvasta pölystä.
Juuri siinä kohtaa,
missä kuljetaan koko ajan.

6 kommenttia:

 1. Nyt tunnustan, etten ole vielä muualla tuonlaista lampunvarjostinta nähnyt. En tiedä, olenko sitten katsellut ohi. Hieno on kuitenkin! :)

  VastaaPoista
 2. Hieno lamppu! Ei kai nitä seiniä tarvitse hioa kuin tosi hienolla hiekkapaperilla ihan vähän, jos laittaa uuden maalin alle tartuntapohjamaalin? :)

  VastaaPoista
 3. Upea lamppu! Sopii varmasti aivan passelisti teidän kotiin.
  Ja samalla haave omasta vanhasta talosta vaan kasvaa. Tahtoo tahtoo kans :)

  Mukavaa viikonloppua!


  Katariina

  VastaaPoista
 4. Kiitos Hanna! Mä olen ainakin pariin tällaiseen törmännyt, mutten kuolemaksenikaan muista että missä... Siitä se idea sitten lähti. :)

  Helmililja, kiitos. Toivoisinkin, että vain pieni hionta riittäisi. Mutta tuo keltainen maalikerros on melko paksu ja se on paikoin pahasti rapistunut ja lohkeilee isoinakin paloina.. Voi olla, että sen joutuu hiomaan ihan kunnolla ettei uusi maali sitten lohkeile vanhan mukana pois... Plääh, kun edellinen ei ole tehnyt pohjatöitä kunnolla!

  Kiitos Katariina! :) Mä mielenkiinnolla odottelenkin teidän talouutisia. Toivottavasti niitä saadaan pian, pidän peukkuja! <3

  VastaaPoista
 5. Hauska lamppu! Mieleisten valaisimien löytö on joskus tosi haastavaa ja monesti ne omat oivallukset ovat kauniimpia ja tilaan sopivampia. Näin juuri tässäkin tapauksessa :)

  Hyvää viikonloppua Katri!

  VastaaPoista
 6. On kyllä TODELLA erikoinen lamppu =OD

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...