lauantai 28. elokuuta 2010

Viimeistä päivää

Tänään vietetään miehen viimeistä lomapäivää. Tarkoitus oli mennä Loviisan Wanhat Talot -tapahtumaan, mutta ei sitten lähdettykään. Aikataulut ei jotenkin sopineet yksiin ollenkaan, joten kävimme vain kaupungilla hakemassa Onnille hieman uusia vaatteita. 


Tuokin reissu sattui himppusen päällekkäin väsykiukkuisen pikkuherran päiväunien kanssa, joten en uskalla edes ajatella millainen show oltaisi saatu aikaiseksi Loviisassa... Huomennahan sinne vielä pääsisi, tosin Onnin kanssa kahden koska mies on töissä, joten taidan vielä harkita.


Nyt molemmat miehet ovat päikkäreillä yläkerrassa. Itse otin teetä ja omppupannaria vaniljajätskillä, sytytin pöydälle kynttilän ja vain kuuntelen hiljaisuutta. 


Tänään piti, vai voisiko kesämekkokauden jälkeen sanoa, että SAI pukea sukkahousut, neulemekon ja tossut. Ihanaa sanon minä. 
omppupannari oli muuten tosi herkkua, ohje löytyy täältä *KLIK*

4 kommenttia:

 1. Ihanaa tosiaan! Purskahdin nauruun kun tulin tänne, istun koneen ääressä samaiset tossut jalassa :)
  Kaunis asu sinulla on päällä ja hetkesi kiva. Nauti pannarista , teestä ja omasta hetkestä sen olet ansainnut!
  Mieheni huikkaa vieressä että pitäisi lähteä...joten palataan :)

  VastaaPoista
 2. :D Nuo on kyllä hyvät tossut muuten, mutta ne ei meinaa pysyä mulla ainakaan jalassa. Pitäisi ommella niihin jotkin lenksut tms. viritykset.

  Ja kiitos, nautin kovasti! :)

  VastaaPoista
 3. Itsellekin kävi samoin, jäi Loviisan reissu jäi väliin. Sen sijaan päädyin Tuusulan Terraan tutkailemaan kylppärikalusteita. Tylsä vaihtoehto...

  Tossuille ääni täältäkin!

  VastaaPoista
 4. Kultsi, onneksi Loviisan tapahtuma ei varmasti ole viimeinen laatuaan! Vaikka nyt jälkikäteen pikkuriikkisen harmittaa, että ei sinne kumpanakaan päivänä tullut lähdettyä. Toivottavasti sinun kylppärikalustereissu oli kuitenkin antoisa. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...