lauantai 16. lokakuuta 2010

Herkkuja ja huveja

Torstaina herkuteltiin naapureiden kanssa. Lautasilta löytyi ensin Misokeittoa, sitten makeja ja nigireitä kurkulla, avocadolla, lohella, kuhalla ja miekkakalalla. Lisukkeina tietysti wasabia, soijaa ja garia. Maistettiin myös Sakea, en tykännyt. Makeannälkä tainnutettiin myöhemmin rommilla terästetyllä suklaafonduella, johon dipattiin päärynää, persikkaa ja banskua. Olin niin tylsä ja laiska, etten jaksanut kaivaa kameraa esiin koko illan aikana, joten joudutte valitettavasti kuvittelemaan nämä ihanat herkut mielessänne.. :)
Naapurin 4 kuukauden ikäiselle neidille kaivettiin varastosta viihdykkeeksi Onnin vanha lelukaari, joka ei kuitenkaan jaksanut kiinnostaa. Meidän omaa vauvaa se huvitti seuraavana päivänä sitäkin enemmän...


 
Huvit on halvat kissallakin. Marianne-karkin paperi on kollin mielestä hurjan kiva lelu. Se rapisee kivasti ja liukuu lattialla. Se on myös helppo ottaa hampaisiin ravisteltavaksi. Ja jaettu hupi on se paras hupi: mikäs sen mukavampaa kuin syödä Marianne-karkkeja sohvalla, heitellä papereita lattialle kissan iloksi ja nauraa kipeästi päälle, kun kissa sekoaa ja heittää volttia.

Ei meille tämän kummempia tänä viikonloppuna. Paitsi että Onni valitti taas korvaansa ennen nukkumaan menoa. Oli eri korva tällä kertaa kylläkin. Pöööh.

2 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulosti teidän herkut :) Ja tosi kaunis tuo vitriinikaappi, sopii varmasti teidän talon henkeen kuin nenä päähän.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Vitriini on niinkin erikoisesta paikasta hankittu, kuin I k e a. :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...