torstai 7. lokakuuta 2010

Kukkuu ja kysymys

Huomasin, että viime aikoina postausteni aiheet on pyörineet enemmän tai vähemmän syömisten ympärillä. Ruokaa ja leipomuksia. Pullaa ja kakkua. Y k s i t o i k k o i s t a.

Alunperin aloitin bloggaamisen kun aloin odottaa Onnia, jutut pyörivät vain ja ainoastaan oman kasvavan navan ympärillä, kirjaimellisesti. Pikkuhiljaa vauvajuttujen lomasta saattoi lukea sisustukseen liittyvää hömppää. Milloin mitäkin. Aion kyllä palata sisustukseen, remontointiin ja asumiseen vieläkin. Eihän se täältä elävästä elämästä ole mihinkään hävinnytkään, ei vain ole tullut mieleen postata niistä aiheista vähään aikaan. 

Mutta nyt ajattelinkin kysyä teiltä, arvon lukijat! Mistä haluaisit lukea ja nähdä kuvia täällä blogissani? Voit esittää kommenttilootaan toivomuksia kaikesta maan ja taivaan väliltä. Sovitaan niin, että yritän toteuttaa jokaisen toteutettavissa olevan postaustoiveen. :)

4 kommenttia:

 1. Minä haluaisin sisustukseen liittyviä ja kuvia teidän kodista :) Onhan niitä kuvia toki ennestäänkin, mutta muutoksia ehkä on tapahtunut?

  VastaaPoista
 2. Minua taas kiinnostaisi nähdä teidän pihapiiriä enemmän..talo läheltä, talo kaukaa, omenapuu läheltä, kaukaa..maisemakuvia siitä ympäristöstä missä asutte, se on vähän jäänyt hämäräksi =)

  VastaaPoista
 3. Sisustus ja leipomiset ja ruuat kiinnostaa mua eniten!

  VastaaPoista
 4. Lotta, jotain pientä muutosta on oikeastaan vaan saatu aikaan. Eikä niinkään remonttia, vaan huonejärjestyksen muutosta sun muuta... Näistä kyllä tulee juttua. :)

  L, tätä mä olen myös miettinyt. Ollaan miehen kanssa sovittu, että en julkaise täällä kuvia joista selviää kotimme sijainti. Mutta se ei tarkoita, ettenkö jotain laajemman skaalan ulkokuviakin voisi teille näyttää, kunhan vähän ensin tuumailen ja käyn ottamassa kuvia. Palataan tähän vielä. :)

  houtten, kiitos. Samoilla linjoilla jatketaan, yritän jatkossa panostaa enemmän tähän sisustuspuoleen myös. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...