torstai 28. lokakuuta 2010

Sairastuvalla II

Eka kuuri korviin ei tehonnut, joten neljän seinän sisällä ollaan edelleen ja möllötellään. Tuijotetaan vesisadetta ikkunasta. Pestään pyykkiä, maataan sohvalla katsomassa Pinguja ja Muumeja. Mietitään, että mitähän noista lopuista omenoista keksisi. Kiukutellaan, kun on tylsää.


10 kommenttia:

 1. Voi ei :(
  Pikaista paranemista Onnille.

  Jos ei tämä kuurikaan tepsi niin suosittelen homeopaattisia ;)
  Ne eivät tapa hyviäkin bakteereja ja sitä myöden altista helposti uusille tulehduksille. Eetulle joskus kokeiltiin kun joutui syömään korviin kuureja ja aina vaan uusi..
  Voin kertoa lisää jos innostut :)
  Omasta kokemuksesta voin suositella lämpimästi.

  Pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Korvatulehdushan ei vaadi eristäytymistä/sisällä oloa, jos vaan lapsi on kuumeeton ja muuten jaksaa. Joten ulos vaan, jospa siitä mielikin piristyy :) Terkuin kahden korvakierrelapsen äiti

  VastaaPoista
 3. Katariina, kiitos! Toivotaan että menisi nyt ohi. Mutta hyvin on säästynyt, tämä on vasta elämänsä toinen korvatulehdus. Ja kiitti vinkistä, jos tuo kuuri ei pure, niin mielelläni kuulen niistä vaihtoehtoisistakin. :)

  Anonyymi, kiitos kommentistasi! Ihmeen hyvinhän tuo poika on jaksanutkin, eikä kuumettakaan ole ollut missään vaiheessa yhtään. Vähän oli aikaisemmin räkäinen ja yski, sen vuoksi otettiin rauhallisemmin. Tänään sitten oltaisi menty ulos, mutta satoi vettä.. :(

  Jännä muuten tuo korvatulehdushomma, tietääkö joku, onko siitä jossain virallista "mustaa valkoisella" tietoa mm. siitä missä vaiheessa voi mennä esim. päivähoitoon, jos lapsella on todettu korvatulehdus, mutta ei mitään muita flunssan oireita? Kun korvatulehdushan ei itsessään tartu, vaan se virus, joka taas aiheuttaa bakteereja välikorvaan. Ymmärtääkseni. Mä nimittäin epäilen, että JOS tämä tulehdus vielä jatkuu ja Onni olisi muutoin "kykenevä" hoitoon, niin (pp)hoitaja ymmärtääkseni ei mielellään ota vastaan korvatulehdusta sairastavaa poikaa.

  VastaaPoista
 4. Heippa!

  Päivähoidosta: www.sairaslapsi.com kertoo näin:

  Päiväkoti:
  Lapsi voi mennä päivähoitoon, kun lämpö on normaali ja kun hän voi leikkiä ja osallistua hoitopaikan toimintaan tarvitsematta erityishuomiota.

  Kysy hoitoonmenoasiaa vaikka lääkäriltä, jos tarve vaatii! Meille ei korvalääkäri ole koskaan "pelkän" korvatulehduksen takia kirjoittanut "sairaslomaa". Meillä lapset on olleet hoidossa korvatulehduksessa oikeastaan aina kun sellainen on ollut. Toki jos on ollut kuumetta tai muuten väsyneitä lapsia, ollaan kotiin jääty. Ja korvatulehdusta edeltävän räkätaudin/kuumeen aikana toki ollaan tarvittaessa oltu kotona sairastamassa.

  Onhan siellä muitakin lapsia räkätaudissa hoidossa joskus? (meidän päikyssä ainakin on ;) Ja toisilla lapsilla ne räkätaudit vaan menee helposti korviin, toisilla ei. Pari vuotta sitten meillä oli korvatulehdus pojalla käytännössä koko ajan joulukuusta kesäkuuhun, eipä olisi onnistunut poissaolo töistä niin pitkään :) Vaikka mielelläni olisin ollutkin kotona!

  Terkuin Piia (se sama anonyymi ;)

  VastaaPoista
 5. Niin, ja toivottavasti lapsi paranee pian :)

  T. Edelleen se sama :)

  VastaaPoista
 6. Voi paranemista<3

  Ihana omppukuva oli kans täällä:)

  Jamelia

  VastaaPoista
 7. Mun kaveri on vienyt lapsensa päiväkotiin heti lääkärissä käynnin jälkeen tai seuraavana päivänä (kuumeettomana siis). Ei myöskään ole sairaslomaa saanut kuin max. sen päivän kun on lääkärissä käynyt.

  Meille iski nyt vesirokko.. Jokos Onni on muuten sen sairastanut?

  Toivottavasti teillä voidaan jo paremmin :)

  VastaaPoista
 8. Hei, kiitti kommenteista ja vinkeistä! :) Onni menee huomenna hoitoon, vähän yskii vielä ja on nuhaa, mutta ei vaikuta menoon ja vauhtiin pätkääkään. ;) On muuten harvinaisen sitkeä lentsu! Sama lentsu taitaa olla miehelläkin, itse olen säästynyt tältä taudilta, kuten yleensä. :)

  Oi Katariina, tulkaahan käymään meillä! Onni ei ole vielä sairastanut vesirokkoa, toivottavasti sairastaisi sen pienenä, ei ole saanut rokotetta siihen. Itse muistan sairastaneeni vesirokon melko lievänä ja samaa toivon sinne teille!

  VastaaPoista
 9. Oi voi, teillä on siis samaa kuin meilläkin. Pikkasen on pää sekaisin muumeista ja sisällä olosta, hermo kireellä omasta kivusta ja esikoisen tylsyydestä ja sen ilmentämästä vinkumisesta ja kiukusta. Nyt alkaa kolmas viikko sairastupaa, jokohan tauti ois ohi?

  Esikoinen pääsi tänään hoitoon ja arjessa on pitkästä aikaa joku järjestys.

  VastaaPoista
 10. Marjuli, meilläkin poika meni tänään hoitoon. Toivotaan todella, että olisi sairastelut jo sairasteltu tällä erää, sekä teillä että meillä!

  Nyt on itsellä SILMÄ tulehtunut! :S

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...