tiistai 19. lokakuuta 2010

Sairastuvalla

Käytiin eilen lääkärissä tarkistuttamassa Onnin korvat, vaikkei niitä pariin päivään enää ollut valitellutkaan. Tulehdushan siellä molemmissa korvissa oli. Otetaan nyt rauhallisesti (vaikka vauhtia tuolla riittää ihan entiseen malliin!) ja keksitään tekemistä sisällä.
Onni ajelee innokkaasti kirpparilta löytämälläni leikkiompelukoneella paperiin reikiä. Kone toimii paristoilla ja langankin saa viritettyä, eli kai tuolla pystyy oikeaakin pikkutikkiä (paperille?) ompelemaan. Vähän tyttömäistä mallia, mutta se ei meidän pikkumiestä haittaa. Hintakaan ei päätä huimannut: 0,20 €.
Itsekin olen virkkuukoukkua heilutellut. Ja ei, en tiedä mikä tuosta tulee. Vai tuleeko mikään..
 Kattikin nauttii olostaan sisällä, lämpimässä.
Aurinkoista viikon jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Ihana ompelukonelöytö!
  Hauska tuo 'hiiripoljin' - eikä hintakaan kyllä päätä huimannut :)

  Paranemisia Onnille <3

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo ompelukone
  varmasti meilkin pojat ompelis
  innolla jos vaan ois tuollainen
  kone:P.

  Paranemista Onnille<3

  Täälläkin satoi isoja rakeita
  ja kastuttiin kun tultiin
  koulusta kotia.
  Mukava sisällä lämpimässä;).

  Jamssi

  VastaaPoista
 3. Mulla on kuule ollut samanlainen kone joskus lapsena. Sotkua se lanka ainakin sai aikaan, ehkä sentin tikkiäkin. :)

  Pikaista paranemista korvatulehduksesta kärsivälle. Meilläkin oli pitkä tulehdusputki ja tuntuivälillä, että minä olen se väsynein osapuoli.

  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti korvat paranevat pian!

  Hassu pieni ompelukone, ois varmaan mieleinen täälläkin, kun äiskän ompelukoneet on aina niin jännittäviä.

  VastaaPoista
 5. Marielisa, kiitos. Itsekin innoistuin ompelukonelöydöstäni ja ajattelin, että eipä tuossa pahasti pääse köyhtymään, vaikkei poika siitä välittäisikään. :)

  Jamssi, rakeita?! Iuh! Täällä on toistaiseksi tullut vaan vettä. Tänään jos vaikka hetkeksi menisi tuohon pihalle ulkoilemaan. Monta päivää sisällä alkaa jo tuntumaan päänupissa...

  Emilia, kiitos! Itsellä on hämärä muistikuva, että olen jollain myös lapsena nähnyt tuollaisen ompelukoneen. Hauskaa, että se jaksaa meidän poikaa niin kovin kiinnostaa. :) Ja kiitos paranemistoivotuksista. Onneksi tuo poika ei ole missään vaiheessa kovin kipeältä vaikuttanutkaan. Korvatulehduskierteet on kyllä syvältä! Toivottavasti ne on teillä jo takana päin.

  Marjuli, tuo oli kyllä onnekas löytö. Onnikin aina liimautuu kiinni kun otan ompelukoneen esiin ja jaksaa ihmeen pitkiä aikoja seurata vierestä kun ompelen jotain. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...