torstai 14. lokakuuta 2010

Syyslomalla

Leipasin aamulla pikapikaa kääretortun, jonka päällystin marsipaanilla. Siitä oli tarkoitus tulla jokin toukka tms., mutta enemmän tuo ehkä näyttää sammakolta tai sammakon ja toukan risteytykseltä.. Pienet takaraajan nysät reppanalla oli enää jäljellä, etutassuja ei ollenkaan. Ilmankos oli päätynyt lautaselle. Noh, hyvin se upposi silti. (Täytteenä mansikkahilloa ja kermarahkaa). Meillä nimittäin kävi aamupäivällä kylässä Onnin hoitokaverit (2 poikaa) ja hoitotäti.
Nyt on aamun vilinän ja vilskeen jälkeen taas rauhallista. Iltapäivällä saadaankin sitten naapurit kylään. Tarkoitus olisi vääntää porukalla sushit poikineen ja herkutella.
 
Ruusutapetin Nannalla oli niin loistava tonttulakki-idea, että oli pakko ottaa käyttöön täälläkin! :) Kyllä oli poikien ilmeet näkemisen arvoiset, kun kuistilta löytyi tontun päästä tipahtanut lakki...

3 kommenttia:

 1. Mun täytyy kohta taas livauttaa tonttulakki johonkin, kun meno on äitymässä järkyttäväksi!

  Teillä on tosi kaunista! Ihanat tapetit

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nanna :) Meidän tapetit melko pliisut teidän seiniin verrattuna. Kun uskaltaisi olla rohkeampi niiden valinnassa... :P Tuo olohuoneen tapetti on meidän laittama, ja etualalla näkyvä ruokasalin tapetti on vanha.

  VastaaPoista
 3. No mutta! Eihän kauniin tarvitse aina olla kirjavaa :D Noi sopii ihan mielettömän hyvin!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...