torstai 11. marraskuuta 2010

Pyykkipäivä 

Ei se lopu ikinä.
Huomenna jatketaan.

6 kommenttia:

 1. Pyykki ei kyllä pesemällä lopu! Miten sitä voikin aina olla niin valtavasti?

  Käytätkö paljonkin pesupähkinöitä? Meillä ne ei toimineet niinku oisin halunnu, ei pesseet vaippoja kunnolla ja muuhunki pyykkiin saattoi jäädä hienhaju tai ne tummui. Mielelläni olisi käyttänyt kuitenkin ja onhan tuolla kaapissa vielä jäljellä, että vois välillä käyttää. Ku muistais!

  Kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Marjuli, meillä käytetään pähkinöitä vaan tummaan pyykkiin. Tosin, olen huomannut, että esim. paitoihin saattaa jäädä kainaloiden kohdalle dödön tuoksua pähkinöillä pestessä. Mut toistaiseksi ihan ok, sellaiseen pyykkiin ainakin joka ei ole superlikainen. Ja sappisaippuaa sitten tietysti tahroihin.

  Niin, vaaleelle pyykille meillä on sit omat pulverit.

  VastaaPoista
 3. Mullakin on pähkinöitä mutten ollut tyytyväinen pesutulokseen. Ihan turha toivoakaan, että miehen likaiset työvaatteet olis niillä tulleet yhtään miksikään (automaalari.. hiontapölyä, auton hajua, hikeä, likaa...). Jotenkin muutenkin, vaikka tahtoisin olla ekologinen jne.. niin minä vaan tykkään että pyykki saa tuoksua hyvälle, eikä tässä tapauksessa kyllä mikään eteerinen öljy paljon lohduta, kun pesutuloskin oli mitä oli. Joten ei muuta kun BioLuvil takaisin käyttöön vaan. Tosin nyt on käytössä se uusi Lumme (hajusteeton ja toivoakseni ekologinen) ja sen kaverina vauvankuva-Comfort. Nää on hyvä pari, lempparini!

  Niin, sanottakoon vielä, että pyykkinpesu on mielestäni ihanaa. Puhtaan pyykin tuoksu on yksi parhaita mitä tiedän!

  VastaaPoista
 4. Heli, ihan totta että pähkinöillä ei pyykkiin saa sitä ihanaa tuoksua mitä pulvereilla. Meilläkin nuo pähkinät tosiaan pesevät vain sellaisen ns. päivittäispyykin, joka ei niin älyttömän likaista olekaan. Huuhteluainetta meillä ei sitten taas käytetä ollenkaan.

  Mun tekisi mieli muuten kokeilla Mummi ja minä -sarjan pyykinpesuaineita. Onko niistä kokemuksia? Tuoksut on ainakin niissä aika houkuttelevia - mansikkamarenki, polkkakarkki, sitruunasooda ja mitä niitä oli! :)

  VastaaPoista
 5. Moi

  En oo koskaan kokeillu pesupähkinöitä,
  mutta siittä pidän kun pyykit tuioksuu ihanan raikkailta
  ite käytän arielin pulveria
  ja noi sun mainitsemat
  tuoksut kuulostaa ihanilta:P

  Jamssi

  VastaaPoista
 6. Minä kerran tuoksuttelin niitä Mummi-aineita. En hirveesti pitänyt.. ainakaan niin kovasti että olis sillä kertaa mukaan lähteny. Mutta käsittääkseni aika suosittujahan ne kuitenkin on, pesutehosta en osaa sanoa mitään. Jos joskus kokeilet, niin kerrohan sitten millasia olivat!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...