sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Joulu on jo ovella

Tässä ollaan Onnin kanssa sittenkin ehditty yhtä sun toista pientä jouluun liittyvää, isännän reissatessa. Joulusomistelun lisäksi ollaan vähän siivoiltu, tehty lumitöitä, shoppailtu, herkuteltu, laskettu mäkeä, somistettu pihaa ja askarreltu! Alkuviikosta muistin kaivaa varaston uumenista viime vuonna väsäämäni, hieman kesken olevan joulukalenterin. Pitäisi joku päivä inspiroitua ja kirjailla neljään viimeiseen pussukkaan numerot. Tällä kertaa kalenteri sai paikkansa ruokasalin ja eteisen välisestä ovesta. Toistaiseksi pussukoista on löytynyt pikkumiehen riemuksi rusinoita ja erilaisia legoja.

 Ja ei suinkaan tämä meidän kullanmurun ainoa joulukalenteri ole. Niitä on sadellut lisää yksi sieltä, toinen täältä. Tuosta vasemmanpuoleisesta löytyy pahvisia auton kuvia, kolme muuta sisältävät suklaata...
Tunnelmallista toista adventtia!

3 kommenttia:

 1. Talvi ja joulupuuhat on ihania. Onneksi meillä on neljä vuodenaikaa.
  Hauska kalenterikokoelma, minullakin on ihan oma kalenteri tänä jouluna kun voitin sellaisen blogiarvonnassa :)
  Tunnelmallista adventtia sinulle myös <3

  VastaaPoista
 2. Olettepas te puuhailleet monenmoista! Ihana tuo pussukkakalenteri. Sinne myös tunnelmallista adventti-iltaa ja hyvää huomista Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 3. Marie, mulla ei edes ole omaa adventtikalenteria. Tai ehkä ihanien blogien päivitykset menisivät joulukalenterista? :)

  Terhi, kiitos! Ihanaa joulun odotusta sinne teille myös! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...