keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Pieni mies, isot mietteet.

Milloin Goljatilla on nimipäivä? Milloin minä kasvan isoksi? Äiti, minä lakastan sinua. Ethän sinä koskaan kuole? En minä halua että sinä kuolet. Jäänkö minä sitten yksin? Kuolenko minäkin? En minä halua kuolla! Kuoleeko Goljattikin? Kuka sille sitten antaa luokaa taivaassa? Mutta mitä jos se sitten tippuu sieltä taivaasta!

6 kommenttia:

 1. Voi liikutus pienen pojan mietteitä. Kuolema on aiheena itselleni hirveän vaikea. Mutta lapsi osaa tehdä siitäkin mutkatonta, vaan miten vastata lapselle oikein?

  VastaaPoista
 2. "Kun ihmisestä tulee enkeli niin voiko se vaan ottaa siivet irti ja sitten se voi taas olla ihminen? Siihen siipien kohtaan voi sitten laittaa laastarit"

  Tällaisia pähkäillään meillä ja mä sanon vaan, että juu, juuri näin!

  VastaaPoista
 3. Shiis... mulle tuli ihan tippa linssiin! (imetys-hormoonit vähän herkistää...) ;)

  VastaaPoista
 4. Marjuli, sama homma. Vaikea asia, eikä olla paljoa puhuttu edes koko aiheesta. Eikä kuolemantapauksia ole edes onneksi ollut lähipiirissä, Onni ei ole vielä ikinä ollut hautajaisissa. Sen takia jännä, että on siitä välillä enemmänkin puhunut. Ei olla edes mitenkään uskonnollisia, että tulisi sitä kautta. Mutta uskonnollisuudesta, tai siitä huolimatta, on jotenkin ihanaa kertoa että kuoleman jälkeen mennään taivaaseen ja muututaan enkeleiksi. :)

  Elle, no niinpä! :D

  nanna, voi miten ihanasti päätelty! :D Lapset!

  Susanna, no arvaas, kun toinen koiranpentuilmeellä katsoo ja selittää näitä juttujaan ihan vakavana.. :') Ja ihan perushormonit on täällä! :D

  VastaaPoista
 5. Hei Katri! Olen haastanut sinut!!!
  Koska en jaksa selittää pitkän kaavan kautta, kurkkaappas tuolta minun blogin puolelta asiasta... :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...