sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Neljännet

Tänään juhlittiin rakkaan pikkukonnan neljänsiä syntymäpäiviä ennakkoon. Juhlavieraat olivat ihania, kaikille heille kiitos! Juhlakalu oli hurmaava ja suloinen itsensä. Lahjat olivat mieluisia ja vatsat tulivat täyteen herkkuja. Kaikenkaikkiaan oikein mukava päivä. 

Tarjoilupöydässä oli tänä vuonna palomieskypärä-kakku (kuuden munan, sisällä suklaakermaa, banaania ja marianne-kermarahkaa), appelsiinijuustotorttu, keksejä, riisimurosuklaata, karkkeja, cocktailpiirakoita, pitsahyrriä, suolakeksejä ja popcorneja.


8 kommenttia:

 1. Kiva Katri, kun oot back :) Mahtava kakku Onnilla. Paljon onnea pikkumiehelle!!

  VastaaPoista
 2. Onnea 4-vuotiaalle! Ihanat kemut!
  Teidän talo näyttää niin suloiselta ja syötävän hyvältä, että siellä juhliminenkin on varmaan ihan toista maata kuin täällä! :)

  VastaaPoista
 3. Hieno kakku! Veeti tilasi jo omiin juhliinsa kakkuun suklaata ja mansikoita =o)

  VastaaPoista
 4. Ihanat juhlat :)Onnea 4-vuotiaalle.

  Teillä näyttää kivalta tuo talo, meillä kanssa vanha talo. Oletteko uusineet keittiön?

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea Onnille!

  Aivan mahtistarjoilut! NAm!!

  VastaaPoista
 6. Terhi, kiitos! Ja on kyllä kivaa olla back, täällä on ollut niin ihana vastaanotto! <3

  Emilia, voi kiitos! Onhan tämä talo kiva, mutta tässä on vaan vielä niiiiin paljon kohteita, joiden kimppuun pitäisi käydä... Eikä niitä tule sitten juuri kuvattuakaan, saati julkaistua. Mutta teidän kotihan on ihan mielettömän ihana, joten älä yhtään vähättele!

  Reija, tänks! Nam, Veetillä on hyvä maku. ;) Suklaa ja mansikat on ehkä paras yhdistelmä ikinä.

  Jenni, kiitos. Mä ajattelin laittaa tässä lähiaikoina vihdoin toivottuja kuvia joka huoneesta, myös enemmän tuota keittiötä. Me ei olla tehty sille mitään, se on edellisten asukkaiden remontoima n. kymmenen vuotta sitten. Siihenkin pitäisi muutamia juttuja uusia ihan kohta. Ja teidän talo on ihana!

  houtten, kiitos paljon! Mähän käyn aina kuolaamassa sun blogissa.. Ja jos haluan leipoa jotain ihanaa, niin sieltä saa kyllä mahtavat ideat! :)

  VastaaPoista
 7. Piti kirjoittaa jotain järkevää, mutta noiden herkkujen näkeminen vei ajatukset tyhjänä kurnivaan vatsaan... Ihania herkkuja! :) Ai juu, ja onnea pikkumiehelle!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...