maanantai 14. helmikuuta 2011

Mun tietokone teki temput. Se ei tykännyt Onnin vahingossa päälle kaatamasta vesilasillisesta, eikä suostu enää pihahtamaankaan. Oi voi.  Voin kertoa, että oli eilen ja tänään iltapäivään asti aika orpo olo ilman konetta, kun miehellä oli omansa töissä mukana. Kertonee jonkin asteisesta addiktiosta? No, huomenna vien koneen huoltoon ja toivon, että ihmemiehet tai -naiset saa koneen pelastettua.


Tätä bloggausta naputtelen miehen macilla, joka on hyvä muuten, mutta jostain syystä kuvat menee aina suttuun.(Siis kattokaa nyt!) Siksi bloggaan mieluummin hitaalla ja äänekkäällä peeceelläni. Mistähän se muuten johtuu, tuo kuvien suttaus? Selaimesta vai jostain muusta, kokemusta? Ärrrsyttävää.


Pistettiin suut makeiksi pakastealtaan valmiilla tiramisulla ystävänpäivän kunniaksi. Mä kun en voi leipoa, tai projekti menee ihan pieleen.. :P
Ihanaa ystävänpäivää kaikille ihanille! ♥ 
Tietokoneille ei, ne ei oo mun kavereita.

13 kommenttia:

 1. Mä en ole saanut miehen macilla postata, mutta aina käytän safaria selaimena, joten tuskis sekään tekee temppuja.
  Itse kaadoin joskus aamukahvit koneelle, ja se oli koneen meno. Tosin tuohon aikaan varmaan ei osattu korjata ja paikata vielä niin hyvin :)

  Toivotaan että kone tulee kuntoon. Ymmärrän puheet addiktiosta hyvin :)

  Ihanaa ystävänpäivä iltaa sinne ♥

  VastaaPoista
 2. Kannattaa ehkä odottaa, että kone kuivuu kunnolla. Kaadoin muutama vuosi sitten kannettavan maccini päälle vettä, ja se simahti ensin, mutta kuivuttuaan toimi loistavasti vielä vuosia! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää ystävänpäivän iltaa Katri, voikun toi tiramisu näyttää hyvältä... Sun pitää laittaa varotusteksti otsikkoon, että sisältää laihduttajille sopimatonta materiaalia! ;)

  VastaaPoista
 4. Kamala tilanne, addikti täällä hyperventiloi pelkästä ajatuksesta! :D

  Mulla on mac ja kuvat on ok, en osaa kyllä sanoa mistä voisi suttuisuus johtua. Toivottavasti sun kone saadaan kuntoon!

  Hyvää Ystävänpäiväniltaa! :)

  VastaaPoista
 5. Emilia, hmm, sä käytät safaria! Siitä se ei siis voi johtua ainakaan. Hmm. Tietääköhän ne huomiset nörtit jos kysyn kun vien tuon koneeni korjaukseen.

  Ja ihanaa iltaa myöskin!

  Helmililja, ah tätä tosiaan toivon, että kone kuivuttuaan toimiskin! Tosin, kone on jo muutenkin huoltoa vailla, olen vaan pelon sekaisin tuntein odottanut päivää milloin se simahtaa, joten huolto on ihan paikallaan. :)

  Susanna, misut ja misut! :D Mä vedin ihan järjettömän määrän sitä, hyi minua! Huomenna kyllä oon taas ruodussa. Ja lupaan jatkossa varoittaa houkutuksista, tsempit! :)

  Nina, mysteeri ei siis selvinnyt vieläkään. Tosin tässä on se hyvä puoli, että jos mun kone nyt levähti lopullisesti ja joudun ostamaan uuden, tulee se olemaan macci! Sillä koneen yksi tärkeimmistä ominaisuuksistahan on, että postaukset onnistuu! Vai mitä?? ;D

  Ihanaa ystävänpäivää teille kaikille ihanuuksille! :)

  VastaaPoista
 6. Mä meinasin heti kirjoittaa että toisaalta hirmu hyvä jos kone ei tule kuntoon, voit hommata oman macin! :D

  Mulla ollut omani kesästä saakka enkä pois vaihtaisi! Joo joo, tärkein ominaisuus on että blogaus on kitkatonta, ha haa!

  Mitä muuten tarkoitti se "kaupunkikaima"? kysyy blondi...

  VastaaPoista
 7. Nina, mä olen ehkä kaikista superblondeista yksinkertaisin. Mä olen jostain saanut päähäni, että me asutaan samassa kaupungissa. En tiedä/muista mistä tää mielikuva tulee... Ja mitä tohon macciasiaan tulee, niin on se kyllä seuraava kone mulla. Miehen macceja käyttäneenä olen kyllä ihastunut näiden moniin hyviin ominaisuuksiin. :)

  naana, kiitos samoin! Pus o kram!

  VastaaPoista
 8. Et ole ;)

  Mä olen taas käsittänyt että sä asut kaupungissa missä mä käyn synnyttämässä ja mä taas asun siinä vieresessä kunnassa! :D

  Sorry salakieli, en tiedä haluatko kuulutella täällä asuinpaikkaasi, vaikka sen kyllä täältä olen tainnut lukea...

  *kaksi blondia keskustelee*

  VastaaPoista
 9. Nina, juuri näin! Mä asun siinä synnytyskaupungissa! :D Olet oikeassa. Ja kyllä se on varmastikin tällä, useampaankin otteeseen saattanut näkyä.. ;)

  VastaaPoista
 10. No niin just, ja mä asun tässä vieressä, Sipoon puolella.

  Kauniita unia!

  VastaaPoista
 11. Vaikuttais, että sulla on kuvakoko isompi kuin mihin kuvan alkuperäinen koko riittää, siks tulee rakeinen kuva? Kun klikkaa tuota kuvaa, niin se aukeaa paljon pienempänä?

  VastaaPoista
 12. Nina, noniin. Ei siis kaupunkikaimoja, mut naapureita kuitenkin. :) Mukavia unikuvia!

  Mannukka, joo, niinpäs onkin. Kiitti huomiosta! Mut miksköhän sit pc:lla blogatessa kuvakoko riittää näihin isoihin kuviin? Hmm ja hmmm. Ja mitähän mun pitäis tehdä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...