maanantai 21. helmikuuta 2011

Lökäpökät ulkoilee

Auringonpaisteen ja lämpimän mittarilukeman (-15) houkuttelemina kaksi lökäpökää päättivät haukata happea ja ottaa valohoitoa ulkoilun muodossa. Kirpeässä pakkaskelissä on oikein mukavaa taivaltaa, kun vaan pukeutuminen on järkevää. 
Pienemmällä pullistelijalla päällään villahaalari (Lotta & Lassi), jonka alla pitkät kalsarit ja pitkähihainen trikoopaita, jalassa villasukat ja päässä kypärämyssy (Tutta). Isommalla jalassa pitkät kalsarit, joiden päällä harmaat lökäpökät (Röhnisch), pitkähihainen trikoopaita ja oranssi fleece ja pipo (molemmat Peak Performance).

 Isommalla tyypillä jalassa about 12 vuotta vanhat kengät (Aigle), housut (Haglöfs), softshell-takki ja rukkaset (molemmat Everest). Melko väritön tyyppi! Pikkukaveri on pukeutunut talvihaalariin (Reimatec), rukkasiin (Everest), karvahattuun (Ski Point) ja jalkoja lämmittävät Kuomat. Hyvin tarkeni.Monen sisäpäivän jälkeen oikein mukavaa touhua. 
Mutta kyllä oli mukavaa tulla ulkoilun jälkeen sisälle
 ja hörpätä kaakaot.

9 kommenttia:

 1. Hehee, eka kuva sai niin hymyn huulille, ihanat! :)

  Mekin ollaan ulkoiltu iltapäivisin sekä eilen että tänään, onpa ollut ihanaa! Aamuisin ei ulos tosin pysty, tänään mittari näytti täällä -30, miten siellä naapurikaupungissa?

  Ihanat kaakaot, nam!

  VastaaPoista
 2. Hihi, ihanat kuvat! Oikein hyvän mielen postaus. :)

  Oon joskus ennenkin käynyt täällä kääntymässä ja nyt löysin takaisin. Ihana blogi, hyvä meininki ja VOI LUOJA miten kaunis ruokasali! <3

  -Päivi-

  VastaaPoista
 3. Ihania lökäpöksyjä ootte
  tuli hyvä mieli kuvista:)

  Itse kyykitty sisällä
  kun flunssaa.

  Mukavaa viikkoa sinne!

  Jamssi

  VastaaPoista
 4. Ai että kun nauratti tuo eka kuva! Ihana! :) Täälläkin päästiin vihdoinkin ulos, kyllä oli askel keveä. Kuin kevätlaitumille päässyt vasikka! :)

  VastaaPoista
 5. Suloiset ulkoilijat! :)
  Meillä oltiin vieläkin sisällä, mutta huomenna olisi tarkoitus rohjentua lumileikkeihin.

  Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 6. Hauskoja ootte :)
  Ylös, ulos ja lenkille. Kyllä siellä tarkenee, kun on hyvät kamppeet.

  VastaaPoista
 7. Nina, Päivi, Jamssi, Susanna, Emilia ja Heidi,

  kiitos teille kaikille yhteisesti kommenteistanne! :) Pienempi pullistelija tuhisee omassa sängyssään, joten tää isompi hipsis nyt saunan lauteille. :)

  VastaaPoista
 8. Hyvillä varusteilla ulkoilu on hubaa! Hyvä meininki teillä ja ihania ässiä!

  VastaaPoista
 9. Kultsi, totta turiset! Hauska päivä oli meillä Onnin kanssa. Vaikka loppujen lopuksi pikkuherra ei halunnutkaan kaakaota, koska siinä oli kermavaahtoa ja äiti parka JOUTUI juomaan kaksi kaakaota... ;D

  Ässät on ihan kaupasta ostettuja, mutta hyviä kyllä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...