maanantai 7. helmikuuta 2011

Lounas

Elämäntapaprojekti käynnissä, edelleen. Uskomatonta. Yleensä ne tuppaavat tyssäämään milloin mihinkin seikkaan. Tule repsahdettua, eikä sitten saa enää itseään niskasta kiinni. Tai vetää liian tiukille, jolloin elimistö vetää säästöliekille, jolloin innostus ja energia loppuu. Mutta kuten aiemmin sanoin, tällä kertaa aion onnistua! 

Tässä on nelisen viikon aikana tullut kyllä retkahdeltua. Välillä ihan suunnitellusti, välillä vahingossa... Mutta en ole antanut niiden liikaa masentaa. Ravintoloissa on tullut syötyä useasti, Onnin synttäreiden aikaan kakkuja, karkkeja... Silti vaaka näyttää 2,4 kg vähemmän kuin kuukausi sitten. Tästä jatketaan. Arkena tarkemmin, viikonloppuna rennommin.
Tämän päivän lounas: 
kanaa (~ 100 g), kasviksia (~ 200 g) ja raejuustoa. 

Perunaa, pastaa ja riisiä päätyy lautaselle pieni määrä vain päivällisellä. Leipää ei ollenkaan. Sokeria ei ollenkaan. Rasvaa vain vähän. Vettä pitkin päivää PALJON. Viisi ateriaa päivässä, säännöllisesti: aamiainen, lounas, välipala, päivällinen, iltapala.

18 kommenttia:

 1. Vaikeuttaako työt tätä "uutta elämää"? :)

  Minna

  VastaaPoista
 2. Minna, ei ollenkaan, sillä olen tällä hetkellä kotona. ;) Edellisessä työpaikassanikin tällaisen ruokavalion noudattaminen olisi ollut helppoa, sillä työ oli suhteellisen vapaata mm. taukojen ja ruokisten suhteen. Syömistaukojen lyhyinä pitäminen (unohdin usein syödä töissä) ja aamupalan kukonlaulun aikaan syöminen (kun ei vielä maistu) olisivat ne vaikeimmat ongelmat työelämässä.

  VastaaPoista
 3. Hyvä me!! Mä söin eilen vain kaksi ruisleipää kahvin kera aamulla, ruuaksi kansalaattia ja illalla vielä puuroa + hedelmiä. Selvisin tosi hyvin, eikä ollut nälkä missään vaiheessa. :)

  VastaaPoista
 4. naana, tsemppiä sinnekin! Muista syödä tarpeeksi protskuja, ettei paino tipu lihaksista. :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa järkevältä tuo annosten määrä ja se että hiilareita ei ole vallan poistettu.
  Kun tuloksia tulee ja olo kohenee, se antaa myös kummasti tsemppiä.

  Kivaa ja energistä viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Emilia, juuri näin! Vaikka kyllä välillä on vaikeaa sokerikoukkuisena pysyä herkuista erossa. Varsinkin kun eräiden blogeista löytyy vaikka mitä houkutuksia... ;)

  Pirteää viikkoa myös sinne!

  VastaaPoista
 7. Voi elämä... Kansasalaattia?! Siis KANAsalaattia. Jep, muistan. :)

  VastaaPoista
 8. naana :D meil on varmaan saman lajin lukihäiriö, mä nimittäin luin kansasalaatin ihan kanasalaattina. ;)

  VastaaPoista
 9. No hyvä. :D Vieläkin hekottelen tuolle... :'D

  VastaaPoista
 10. Eikun siinä lukeekin KANsalattia... kyllä taitaa nyt pahasti olla lukihäiriötä täälä päässä. :'D

  VastaaPoista
 11. Ei tuu mitään, taas kirj.virhe... Siis KANsalaAttia. Meniköhän oikein. Huh huh, sainpahan naurut tälle päivälle. :D

  VastaaPoista
 12. :DDD Hahahaaa! Mä näköjään luen ihan mitä ihmiset mun haluu lukevan. Kansasalaatti onkin kansalaatti, aka kanasalaatti! :D *kops*

  VastaaPoista
 13. Ei tuu mitään!!! *Repskops" :'DDD Parempi etten kirjoita tänään enää mitään. ;D

  VastaaPoista
 14. Leni, kiitti käynnistä! Yllättävän hyvin tää sujuu. Mutta tässä saakin syödä usein ja terveellistä perusruokaa. Suurin vaikein on pysyä erossa herkuista, ja välillä houkutus leipään on niiiiin suuri..

  VastaaPoista
 15. Hienosti siellä menee, täältä eräs yrittää päästä motivaatioon kiinni... Hääpuku ei vieläkään mahdu päälle, ja enää 6kk aikaa saada nuo raskauskilot katoamaan (mitä mä ajattelin kun ostin sen mekon???). Hyvä Katri, jaksaa jaksaa! ;)

  VastaaPoista
 16. Susanna, samat sanat: jaksaa jaksaa! :) Nyt vaan kova tsemppi päälle! Ihan varmasti onnistut!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...