torstai 3. helmikuuta 2011

Pitkä + Pätkä = Normaali?

Nyt alkaa synttärihulinat olla takanapäin ja loput kakut syötetty miehen työkavereille. Tänään käytiin neuvolatädin arvioivan silmän alla. Saatiin kuulla, että meillä on reipas ja hyvin kehittynyt poika, joka suoriutui vaivatta ikäisilleen tarkoitetuista tehtävistä (saksilla leikkaaminen, mallista piirtäminen, yhdellä jalalla seisominen jne.). 

Poika on selvästi jättänyt vauvanpyöreän muotonsa ja muistuttaa jo isoa pikkupoikaa, pituuskasvu huitelee +1 käyrällä. Kone "ennusti" 160 cm pätkän äidin ja 190 cm pitkän isän pojasta isona 188 cm pituista. :)

Kovasti on kasvua tapahtunut neljässä vuodessa:

syntymämitat 2.2.2007 - 54,5 cm ja 4,2 kg
4 v. mitat 3.2.2011 - 106,5 cm ja 19,1 kg

Onni sai synttärilahjaksi uudet sukset & monot, kirjoja, pelejä, leluja (legoja, työkaluja, Brio -junaradan osia), vaatteita ja ällistyttävän määrän rahaa..

Kiitämme kaikkia muistaneita! 
Näin "keväinen" sää täällä meillä... huoh...

6 kommenttia:

 1. Moikka moi!
  Kiva taas lukea teiän juttuja. Onnittelut Onnille! Meillä juhlitaan 9-v juhlia viikon päästä.(pssst... mees vaihtamaan tuonne esittelykohtaan pikkuherran ikä oikein ;) )
  t. Tiina

  VastaaPoista
 2. Tiina, Onni kiittää! Ja kiitti vinkistä, täytyypä hetimiten korjata virheet etusivulta.. ;D Hauskaa synttäreiden järkkäilyä teille ja toivottavasti itse juhlat on onnistuneet! :)

  VastaaPoista
 3. Niin se lapsenpyöreys vain lähtee ja pojat alkaa miehistyä. Pelottavan nuorena :)

  Musta on ennustettu aikoinaan 165 senttistä. No olen jotain 182 senttiä ja mieheni mua muutaman sentin pidempi. Neuvolantäti sitten ennusti Niilon pituutta tässä jokin aika sitten ja sanoi, että mitä todennäköisemmin Niilo kasvaa n. 180 senttiseksi. Minä sitten vähän tuhahdin tädille moisen itsestäänselvyyden julistuksesta. Nauratti, kun saman kyllä olis voinut kuka vaan ennustaa :)

  Ihana Onni! Iloisia hiihtelyjä ja junaleikkejä!♥

  VastaaPoista
 4. Heips, piti oikein kaivaa esille oman pojan vastaavat mitat. Poika on nyt 21-v. ja pituutta 185 cm. Äippä 159 cm ja isä 176 cm. Pojan syntymämitat 56 cm ja 4,2 kg ja 4-v mitat 113,5 cm ja 19 kg. On varmaan kuulunut oikein suhina kun noin kovasti on kasvanut :) Ei oikein enää muistakaan muuta kuin, että neuvolassa jaksettiin aina ihmetellä "kylläpä hän on pitkä ja kuinkahan hän nyt NOIN pitkä on" kun vanhemmat on noin lyhyitä ! Se oli aika rasittavaa silloin, tuo voivottelu.

  90-luvun alussa tuo ennustepituus laskettiin 2 vuotiaan pituudesta, en tiedä miten, mutta meillä se on ainakin pitänyt paikkansa. Onko nyt joku tietokoneohjelma joka laskee sen?

  Onnittelut "isolle" pojalle, aika menee nopeasti, eiks vaan?

  Kirsikka

  VastaaPoista
 5. Hienot mitat. <3

  Saa nähdä kuinka pitkiä meidän pojista sitten oikein tulee, kun minä olen 173cm. ja mies/iskä 184cm. (Meinaan tuota ylläolevaa kommenttia, kun heidän poika on 185cm.). :)

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 6. Hienosti Onni kasvaa :)
  Minusta ennustettiin aikoinaan 177cm, olin aika pitkä lapsena. "Jämähdin" kuitenkin 167cm pötikäksi! Harmi, etten ole niin pitkä, sillä silloin painoni olisi ihan sopiva... ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...