torstai 24. maaliskuuta 2011

Aula

Kuvapläjäys yläkerran aulasta. Tila, joka on melko suuri ja synkähkö aikaisempien asukkien tekemien sisustusratkaisujen johdosta. Odottelee parempia päiviään, jolloin lattia- ja seinäpinnat saavat uuden, vaaleamman kuosin. Täällä majoitetaan yövieraat.

Aulaan nousee portaikko keittiöstä, välitasanteella on pikkuvessa. Aulasta pääsee Onnin huoneeseen, meidän makuuhuoneeseen ja kylmään vinttikomeroon. 
Aikaisemmin kerroin tuon punaisen ikkunaseinän tapetin muistuttavan keuhkokudosta. Ei tuo kukallinen ole yhtään sen parempi. Oksennus on ehkä lähinnä?

Muutenkin tumman lattian ja tummien tapettien johdosta tila on mielestäni tosi synkkä ja tunkkaisen oloinen. Tilanne ei olisi niin paha, jos noiden tapettien seurana olisi edes vaalea lattia. Tai tumman lattian kaverina vaaleammat tapetit. Olen yrittänyt raikastaa ilmettä siis vaalealla, yksinkertaisella sisustuksella.
 (Männyn väriset portaat ja kaide tulevat valkaistumaan myös.)

13 kommenttia:

 1. Kivasti olet onnistunut raikastamaan aulan ilmettä valkoisella, oikein ihanalta näyttää <3

  Ja mitä tulee edelliseen postaukseesi, niin sinun onneksesi ei kuva ehkä kerro kaikkea, sillä ainakin minun koneen näytöllä näyttäytyy varsin viehko mörkö, sairaanakin! ;)
  Toista se on täällä silloin kun tautipöpöt valtaa alaa...

  Toivottavasti siellä voidaan jo paremmin. :)

  VastaaPoista
 2. Löysin blogisi uudelleen, pienen tauon jälkeen!

  Teillä on tosi kaunista :)

  VastaaPoista
 3. Minusta toi tapetti on kaunis, mutta ei ton lattian värin kanssa, joka taas sekin ois kaunis jos seinäpinnat ois vaaleammat...ihana blogi sulla :-)

  VastaaPoista
 4. Minustakin tuo kukkatapetti on aikas ihana. Mutta varmaankin tekisin ihan samat uudistukset kuin sinäkin olet suunnitellut. Teillä on kyllä tosi ihana vanha talo!! Ihanaa kun on lautalattia!

  Ja hei mulla on noita ihan samoja räsymattoja, ne on mun lemppareita!

  VastaaPoista
 5. Teillä on tosi nättiä! Suunnittelemasi uudistukset kuulostaa hyvältä, mutta siis nättiä on jo nyt! :)

  VastaaPoista
 6. Marielisa, mun mielestä tosiaan tuon aulan väritys on itsessään sellainen, että sinne vaan ei voi laittaa muun värisiä kuin valkoisia tekstiilejä tai huonekaluja. Ja kiitos kiitos, nuhanenä kiittää! :D

  Marjulille kans kiitokset ja mukavaa, että löysit takaisin. :)

  Anonyymi, juuri näin! Nyt ne molemmat synkistelee vierekkäin, seinät että lattia... Kiitos! :)

  Heli, kiitos. Noihin tapetteihinkin alkaa olla jo tottunut, mutta tosiaan haluan tilasta valoisamman, kun nuo kaksi ikkunaa ovat niin onnettoman pieniä! Ja mä kyllä tykkään kans vaaleista räsymatoista lautalattioilla ja PALJON. Nää taitaa olla molemmat kirppareilta ostettuja parilla eurolla. :)

  Aarre, no kiitos. Valitettavasti se tekee tuosta aulasta niin synkän, kun sitä on vielä portaikon seinällä, joka on iso ja KORKEA. Ja edelleen tuo tumma lattia... puuh.. Mä kaipaan valoisaa! :)

  VastaaPoista
 7. Et sattuisi tietämään tuon tapetin nimeä tai mistä sitä saa, jos enää saa? Tarvitsisin juuri tuollaista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka kovasti olenkin tapetteja tähyillyt, niin tätä ei ole tullut missään muualla vastaan. En siis valitettavasti osaa vastata kysymykseesi. :( Olen pahoillani!

   Poista
 8. Kiitos vastauksesta, ei se mitään. Täydellisen tapetin metsästys jatkuu edelleen! Sisustan yhden huoneen vanhaan tyyliin ja värimaailmaan sopisi hyvin juuri tummman- ja vaaleanpunaisen yhdistävä tapetti, jossa saisi vielä olla ruusujakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa kivalta. Onnea projektiin ja toivottavasti löydät etsimäsi tapetin! :)

   Poista
 9. Kiitos. Aivan ihana muuten tämä sun blogi! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...