tiistai 29. maaliskuuta 2011

HURRURRRRR!

Mä en kuule mitään, ku täällä on niin kova meteli! MITÄ??!! Meillä on nimittäin nyt keittiön lattialla sellainen kovaääninen pömpeli hurruuttamassa. Siitä pömpelistä menee ilmaa meidän keittiön lattian alle nyt ensi viikon loppuun saakka.


Muistanette siis kun kerroin, että viemärin vesiputki oli tiputtanut vettä keittiön lattian alle ja nyt siellä on
m ä r k ä ä . Lattia piti avata ja nyt se pitää kuivata. Onneksi avauksen tiimellyksessä huomattiin, että mitään hirvittävän kamalaa vahinkoa ei ollut päässyt syntymään. Toki mieheltä pääsi pari ärräpäätä huomatessaan miten tätä meidän taloa on eristetty ja kuinka joku uretaani-urkki on keksinyt omia hassuja ratkaisujaan rempatessaan taloa... Huhhahhei. Kaikille ei ole selvää, että hirsitalo tulee eristää aina ulkoapäin. Ja että muovi ei hengitä.
Lattia avattu ja sisältö poistettu.

Aukko muovitettuna ja pömpeli puhaltaa lämmintä ilmaa.
Onneksi on vakuutus. Mutta se vakuutusyhtiö olis kyllä hyvin voinut lennättää meidät johonkin lämpimään tuon hurinan ajaksi...
Onneksi meteli ei kuulu tänne suljettujen 
väliovien taakse niin hyvin.

8 kommenttia:

 1. Voi ei.. nämä vanhan talon arvoitukset on niiin arvoituksia :D Mutta onneksi teillä taitaa nyt sujua tämä remppa hyvin :)

  Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. kiva blogi sinulla, kävin taas kurkaamassa.Ihana koti :-) Toivottavasti keittiö remontti menee hyvin.aurinkoisia kevät päiviä.

  VastaaPoista
 3. Pikaisella vilkaisulla paljastuneet puu-rakenteet näytti onneksi ihan "terveiltä". Huh. Kyllä se siitä taas iloksi muuttuu ;)

  VastaaPoista
 4. Onneksi on kuitenkin nuo puhaltimet
  ja toiv. ei muuta ilmene ihanassa
  talossanne<3

  Jamssi

  VastaaPoista
 5. Jenni, kyllä! Näistä kun ei koskaan tiedä mitä löytää kun alkaa rakenteita avaamaan... Vaikka kuinka olisi kuntotarkastukset tehty! Kiitokset, eiköhän tämä tästä, kärsivällisyydellä... :)

  Kiitos myös anonyymille ja mukavia kevätpäivä! :)

  Susanna, joopa. Onneksi ei ole ehtinyt vesi tehdä kauempaa tuhojaan, kuten hometta tms. ei näy... Eikä vesi ollut edennyt seinän taakse naapurin puolelle. Naapuri oli nimittäin JUURI remontoinut kyseisen seinän takana olevan huoneen ja rakentanut sinne uuden lattian... ;)

  Jamssi, onneksi on ammattilaiset ja ammattilaisilla ammattilaisten vehkeet. Kiitos :)

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä! Säästyin edellisessä kodissani kuivatukselta, vaikka keittiössä olikin mikrobikasvustoa. Lattialämmitys oli kuivattanut lattian ja piti enää vaan poistaa se mömmö päältä. Eikä mun tarvinnut maksaa mitään. Muuten se urakka olikin ihan superfiasko...

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä! Meillä hurisi 2,5 viikkoa tuollainen kuivuri aikoinaan kodinhoitohuoneessa :(

  VastaaPoista
 8. Satu & Pirre, kiitti tsempeistä! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...