torstai 17. maaliskuuta 2011

Melkein siivouspäivä

Meidän piti tänään siivota Onnin kans, tai siis mun piti. Onni tykkää kyllä kovasti auttaa ja touhuta mukana. Usein haluaisi imuroida (joka päivä), ja suuttuu jos en anna ottaa imuria esiin... Tänään sitten aloitettiin siivous pesemällä pyykkiä, lajittelemalla puhtaat kaappeihin ja järjestelemällä tavaroita. 

Järjestelyn tiimellyksessä löysin kaapin perältä vanhan viinipullon kotelon (ja toisenkin, pienemmän). Muistin, että portaiden alla olevassa kaapissa piti olla niitä vanhojen tapettien jämiä. Siitä se ajatus sitten lähti!
        

Isompi tötteröistä päätyi "pyykkituvan" hyllylle,
sisällään Ole Hyvä -pyykinpesuainepullo 
(joka sellaisenaan on tosi ruma).
Pienempi (kannellinen) saanee sisuksiinsa spagettia, keittiössä.
 Sitten päällystettiin yksi laatikko Onnin huoneen hyllylle pikkurom... siis aarteita varten. 

Jossain vaiheessa ompelukone oli päätynyt askartelukekkereihin mukaan. (Siis voi yäk tuota yläkerran punaista tapettia, se on kamala..Mulla tulee siitä ihan mieleen k e u h k o t !). Pyykkituvan pesulauta sai omansa vanhasta tapetin palasta. Nyt täällä on pientä paperisilppua siellä täällä. Langat, kankaat ja pitsinauhat levällään. 


Eikä täällä olla siivottu yhtään. (Paitsi on mun pakko nyt vähän edes yrittää, kun Onni katsoo lastenohjelmia...)

8 kommenttia:

 1. Silloin kun inspis iskee, on pakko toimia, ei ne pölypallerot ja muut siivottavat mihinkää karkaa (valitettavasti)!!! Ja hienoja tuli, hyvä idea :)

  VastaaPoista
 2. Hahaha, keuhkotapettia! XD

  Voi, että miten ihania "tapetointeja" sä olet tehnyt. Tuo pesuainepullon piilotötterö on mun lemppari. :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 3. Pringles-tötteröistäkin saa kivoja päällystämällä. Tötterössähän on kansikin. Teimme joskus tarhassa lasten kanssa hienot äitienpäivälahjat ( äitien aarteille) ko. tötteröistä.

  - Kristiina -

  VastaaPoista
 4. No nythän mua alko kiinnostaa tuo pyykinpesuaine.. onkos se hyvää?

  VastaaPoista
 5. Ihana idea ja ihanat käyttökohteet uudistuneille kauniille koteloille! Siivoomaan kerkee aina, mut inspis on vaan joskus! :)

  VastaaPoista
 6. Susanna, totta. Mutta meillä on nyt niiiiiin kova savotta huomenna siivouksen suhteen... Alunperin oli tarkoitus jakaa siten, että oltais siivottu yläkerta tänään ja alakerta huomenna. Nyt huomiselle on molemmat. :S

  Kiitti Päivi, pesuaineputkilo on munkin lemppari. Vaikka itse sanonkin. :P Tapetti ei! Keuhkojen lisäksi se vois olla jotain punaista, hyvin tiheästi verisuonitettua kudosta... *puistatus*

  Kristiina! Jes, niinpä ovatkin! Sipsikaupoille siis. :D

  Heli, pyykinpesuaine on ihan jees. Tuoksuu miedosti eukalyptukselle. Mut ei mitään älyttömän tehokasta, on kyllä jäänyt joitain tahroja vaatteisiin, joiden olis olettanut lähtevän ilman tahranpoistoainettakin... Tosin kyse on Onnin paitojen tahroista, jotka kyllä ehkä kuitenkin vaatis aina sen tahriksen lähteäkseen.

  Anniina, kiitokset. :) Tottatotta, vaikka nyt väsyttääkin jo pelkkä ajatus huomisesta suursiivouksesta... Mut oli kyllä pitkästä aikaa kivaa tehdä jotain tällaista, viime kerrasta onkin aikaa! Ja Onnikin tykkäs. :)

  VastaaPoista
 7. No johan siellä on touhuiltu - silloin kannattaakin tehdä, kun inspis iskee :)

  VastaaPoista
 8. Ihana siivouspäivä! :)
  Meilläkin olis huomenna. Katsotaan kuinka käy :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...