perjantai 18. maaliskuuta 2011

Siivouspäivä - uusi yritys

Tänään sen on tapahduttava. Tämän kaatopaikan siivouksen nimittäin. No more excuses! Sitä paitsi saamme huomenna illallisvieraita ja haluan kodin olevan siisti. Tosin, siivouksen tarve on selvä, vaikkei vieraita tulisikaan. Iso urakka edessä, kun eilen lipsuin tuon yläkerran siivouksen kanssa. Tämän päivän agenda on siis puunata kaksi kerrosta, joten eipä tarvitse tälle päivälle muuta tekemistä suunnitellakaan..

Onni alkaa olla tervehtymään päin, kuumetta ei enää ole. Mutta allekirjoittanut heräsi tänä aamuna kipeään kurkkuun ja hieman pöhnäiseen oloon. Pitää toivoa, että tauti ei pääse niskan päälle. Olisi kurjaa perua huomiset illalliskekkerit, kun ne on kuitenkin sen verran harvinaista herkkua.

Aurinkoista viikonvaihdetta itse kullekin!

6 kommenttia:

 1. Nonni, sit eikun hihat heilumaan, niin tulee puhdasta :) Kivaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 2. Mä just imuroin koko talon (2 kerrosta) ja pyykkikone pauhaa toista kierrosta. Vielä tarttis ehkä moppiin tarttua..... ehkä..... mut kivaa kun on siivottuna, ei tartte huudattaa kakaroita hommiin kun on jo ite tehny.. alkaa viikonloppu paljon kivemmissä merkeissä.

  Toivottavasti et tuu kipeeks! Ota äkkiä auringonhattua kunnon tujaus!!

  VastaaPoista
 3. Terhi, juuri näin! Ihanaa viikonloppua myös sinne teille! :)

  Heli, ahkera! Toivotaan tosiaan, että en tästä sen kummennin sairastu. Mulla on kyllä sen verran hyvä vastustuskyky, että jospa se toimisi tälläkin kertaa. En ole juuri koskaan kipeänä. :)

  VastaaPoista
 4. Voi, ihan sama agenda pitäis olla täälläkin... mutta ei vaan jaksa. Plaah! Aloitin kyllä sentään pyykkivuoren purkamisen, jos vaikka huomenna siivoais enemmän... oikein vapaapäivän kunniaksi. ;)

  Ihanalta kuulostaa illallisvieraat! Toivottavasti kutsut onnistuu, etkä tule sairaaksi. Mukavaa viikonloppua! :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti et oo tullut kipeeksi.
  On muuten ihana tuo tapetti tuossa kello kuvassa :)

  VastaaPoista
 6. Päivi, kylläpä on IHANAA kun on kunnolla siivottu koti. Siivoaminen on joskus kyllä totaalista pakkopullaa, mutta se lopputulos -ah! Illalliset onnistuivat hyvin, ja kiitos paranemistoivotuksista, ne taisivat tehota. :)

  Heidi, kiitos. Paremmin täällä jo voidaan, pientä yskää ja hengenahdistusta lukuunottamatta. Flunssa siis varmaankin voiton puolella ja ikävä olo johtuu astmasta. :( Niin ja kiitos, kellokuva on olohuoneesta.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...