perjantai 15. huhtikuuta 2011

(Ällö)makeaa viikonloppua!Kokeilin tehdä Brownieseja tällä ohjeella. Tuli tosi hyviä, jos tykkää supermakeasta suklaan ja pähkinöiden yhdistelmästä. Itsellä tuo jäi ehkä brownieseiksi turhan tahmeaksi, joten on ennemminkin kuin mutakakkua pähkinärouheella... Voin kertoa, että salille tekee kummasti mieli, kun on muutaman palan vetänyt kermavaahdon kera. :)


Nyt me ryhdytään Onnin kanssa siivoushommiin, täällä on järkyttävän paljon kissan karvoja. Illalla saadaankin miehen isä vaimonsa kanssa viikonloppukylään. Luvassa rentoa yhdessäoloa, herkuttelua, kaupungilla käppäilyä, auringosta nauttimista, sekä tietysti sunnuntaina virpomista ja kansalaisvelvollisuuksien hoitamista. 


Nauttikaa auringosta ja muistakaa käydä äänestämässä (jos ette ole vielä sitä tehneet)! 

3 kommenttia:

 1. Ihanat orvokit:)

  Siivoilua piisaa taas, eilenhän mä siivosin, mutta se oli ennen vieraita. Sunnuntaina on taas tulossa pippaloittijoita. Tarttee suunnata kauppaan tästä. Alkaa kakkukiintiö olla täysi. Eilen menkiin osaksi jo jäätelökakulla :)

  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 2. Oi, sulla on jo ekat orvokit! Mä en vielä uskaltanu ostaa (kuolemaan.. ;)) vaan pitäydyn vielä narsisseissa ja helmililjoissa. :)

  Kivaa sunnuntain jatkoa!

  -Päivi-

  VastaaPoista
 3. Sokrutin, siivoaminen ei kyllä lopu ikinä, vaikka kuinka yrittäis.. huomattu on! Jätskikakku tuokin mukavaa vaihtelua. Aurinkoista maanantaita! :)

  Päivi, juu ja ajattele, että olen pitänyt noita pikku orvokkeja öin päivin ulkona ja hyvin kukkii. Mut pitääkö niitä muka muistaa kastellakin?? ;) Mä tapoin taas yhden kukan jonka eräät vieraat toi pari viikkoa sitten... Mutta nuo hyötykasvit mulla pärjää paremmin, en oo sit kai niin kiinnostunut kukkasista kuin tomaateista ja chileistä... Aurinkoa sinnekin! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...