maanantai 11. huhtikuuta 2011

Kurajuhlat

Tässä kohtaa voin todeta, että onneksi tykkään pyykinpesusta. :)
Pihalla on jo isoja sulia kohtia. 
Eilen leviteltiin lumikasoja lisää. 
Syreenissä silmuja.

Kissa-ressu tuotiin turvallisen sohvan uumenista pelottavalle kuistille. Huuteli hädissään apua ja vaati heti pääsyä takaisin sisään. Entinen ulkokissa ei paljoa pihalle enää haikaile saatuaan kehrätä koko talven uunien lämmössä... 
Keittiön ikkunan alla on kukkapenkki jo kokonaan näkyvissä.

7 kommenttia:

 1. On se niin ihanaa, kun kevät tulee! Nauratti tuo kissan ilme, kieltämättä kisulainen näytti vähän järkyttyneeltä... ;)

  VastaaPoista
 2. Meidàn entinen ulko-kulkukissa ei viihdy enàà ulkona kuin silloin tàllòin pikaisesti.

  VastaaPoista
 3. Ihana kevät! Kyllä se jo teidänkin pihalla näkyy!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Ja voi miten siellä onkaan kevät jo pitkällä verrattuna meidän Lapin luontoon.. :/

  VastaaPoista
 5. Voi kisulia :)
  Eikö oo ihanaa, että kevät alkaa jo näkyä ja tuntua...mahtavaa!
  Hei muuten, mikäs tuo tapetti onkaan tuossa edellisessä postauksessa teiän seinällä?

  VastaaPoista
 6. Voi että, mä just tänään kirosin tän kura-ajan sinne mihin aurinko ei paista, riisuessani lasten yltä karrrrsean kuraisia vaatteita.. Ei oo kuistin vaalea lautalattia enää niin vaalea... ;)

  Mutta oikeesti on ihanaa, että on kevät! Aurinko on niin IN! :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 7. Susanna, on ihanaa kun on kevät! Ja kissaparka, mä AION totuttaa sen tuonne ulos uudelleen, kun tiedän että se siitä tykkää. Se vaan pelkää, että sieltä hyökkää yks katti joka sitä ahdisteli aiemmin. Reppana ei tiedä, että tää toinen kolli on jo kissojen taivaassa... ;)

  Pullopostia, jännää miten nuo kissat tottuu mihinkin. SIt taas sisäkissat ei muuta tekiskään kun haluis ulos, sinne kerran päästyään! Mut jospa tuo tuosta vielä ulos menisi, ajattelin laittaa sen joku päivä tuohon kuistille kun on oikein lämmintä, siitä se tykkää. MEillä ois täällä niiiiin paljon kissalle hiiriä sun muuta jahdattavaksi, että ihan senkin takia..

  houtten, kyllä näkyy - ihanaa! :) eilen bongattiin jo kukkiakin!

  HoO, tuo kukkapenkkikuva ei kerro koko totuutta - tosin seinien vieressä on sulaa, mutta tuolla nurtsilla on sitten vielä paksuhko kerros lunta. Onneksi sulaa näillä asteilla vauhdilla! Kyllä se kevät sinne Lappiinkin vielä koittaa! Jännä, että Suomen kokoisessa maassa on niin isoja eroja!

  Heidi, tapetti on paperipohjainen akrylaattitapetti ruotsalaiselta Durolta, Atmosfär III mallistosta, malli Florence. Siitä on vanha postaus täällä: http://onnistain.blogspot.com/2010/03/operaatio-olohuone.html

  Päivi, :DD siis en mäkään siitä kurasta niin paljoa tykkää eteisen tai kuistin lattialla... Onneksi meillä ei ole kumpikaan kovin vaalea! Ja onneksi tätä vaihetta ei kestä kauaa! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...