perjantai 20. toukokuuta 2011

Laatuaikaa

Isännällä oli opintomatka Tukholmaan alkuviikosta. Lähti jo maanantaiaamuna Helsinkiin meidän vielä Onnin kanssa nukkuessa. Laivan oli tarkoitus lähteä klo 17. Aamupäivällä mietittiin sitten Onnin kanssa, että mitähän kivaa me keksittäisiin kahdestaan isin poissa ollessa.


Katselin huvikseen netistä edullisia matkoja ja äkkilähtöjä. Sitten mulla välähti ja klikkasin meille hytin samasta laivasta. Saatiin oikein hyvä tarjous, kun laivan lähtöön oli enää kuusi tuntia.


Äkkiä vaan kamat kasaan ja matkaan! Oli oikein mukavaa viettää kahdenkeskistä äiti-poika -laatuaikaa laivalla ja Tukholmassa, isännän hoitaessa velvollisuuksiaan. Loppumatkasta ehdittiin sitten olla enemmän yhdessä koko porukalla.
Äitin reissukaveri lähdössä matkaan.

Hytissä ensimmäisenä sängyt yhteen!

Laiva lähtee, jänskää!

Iso laiva on pienelle pojalle elämys jo itsessään. 
Edellisen kerran Onni on ollut niin pieni, 
ettei muista reissusta mitään.

Laivan ehdottomasti paras juttu - pallomeri


Tukholmassa ei menty keskustaan ollenkaan, vaan vietettiin koko päivä Skansenilla ja käytiin Aquariumissa. Ei tylsiä kauppoja yhtään, Onnin ehdoilla mentiin. :) Gröna Lundin tivoli oli harmillisesti kiinni, muuten oltaisiin menty sinne.

Aquariumin sademetsä, jossa vuoroin paistoi aurinko 
ja vuoroin tuli pimeä ukkosmyrsky.

Nemo.


Tukholmassa oli omena- ja kirsikkapuut jo täydessä kukassa.Onneksi Skansenilla oli joitain pieniä huvipuistolaitteita 
Tivolin ollessa kiinni.

Laivalle palasi väsynyt mutta onnellinen pieni mies. 

Isikin ehti laivan leikkipaikkaan mukaan.

12 kommenttia:

 1. Reissunne on varmaan ollut ihana!! Onnin ilmeet ainakin kertoo niin. =)

  Pakko kysyä, että siis saako laivalla ne alasängyt tollein vierekkäin ihan normaalissa hytissä?? Hitsi.. me ollaan miehen kanssa ängetty yhteiseen kapeaan alapetiin.. =D

  VastaaPoista
 2. Kotoisaa, joo ainakin tuon toinen alapeti oli irrallinen, ja se oli helpo tyrkätä toisen viereen. Onnistakin oli kivaa kun sai nukkua äidin vieressä. Lisäksi siellä oli telkkari, joka oli hyvä juttu, kun Onni heräsi Tukholman päässä jo ennen kuutta ja sai katsoa suomalaisia lastenohjelmia sängystä ennen aamupalalle menoa. :)

  VastaaPoista
 3. Tuota sänky-hommaa minäkin ällistelin, en ole koskaan edes yrittänyt niitä yhteen! Mikä blondi! :D
  Reissussa on varmasti ollut mukavaa, Onnin naamasta päätellen! :)

  VastaaPoista
 4. Susanna, mä aloin just miettimään, että en muista ennen risteilyillä liikuttaneeni sänkyjä yhteen... Ja nyt sitten tajusin, miksi juuri tällä reissulla tajusin tehdä niin: luin sen hyttikuvauksista matkaa varatessani!! :D

  "Korkeatasoinen ikkunallinen 11 m2 hytti 2-4 hengelle, näkymä merelle, kansilla 5 ja 8-11. Hyteissä on tv. Alavuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä myös liikuntarajoitteisille (ei kannella 5) sekä lemmikkejä mukanaan kuljettaville." (teksti suora lainaus siljan sivuilta).

  Että näin. :D

  VastaaPoista
 5. Onpa teillä ollut ihana matka <3

  VastaaPoista
 6. Onpa ihanan näköinen reissu teillä!! Poitsun ilmeet kertovat kaiken :)

  Olen blogissasi mielestäni ensimäistä kertaa ja tänne jään :)

  VastaaPoista
 7. Jenni, oli kyllä! :)

  Mia, kiitos ja tervetuloa :)

  VastaaPoista
 8. Ihana reissu teillä!!! <3 Ja ihanat kuvat. :)

  Terkut sairasvuoteelta, tän siitä stressistä saa... :/ Toivottavasti te voitte hyvin!

  -Päivi-

  VastaaPoista
 9. Pikainen käväisy tännekin välillä.. ;) Kiitos Päivi, täällä voidaan ihan hyvin. Kiirettä, kiirettä... Pikaista paranemista sinne ja toivottavasti stressi(kin) väistyy kiusaamasta!

  VastaaPoista
 10. Ihanan oloinen reissu!

  Me harrastettiin noita isän työmatkalle mukaan menoja silloin kun vielä olin etuoikeutetusti kotona. Miehen tehdessä töitä me on lasten kanssa suhattu Tokion metroissa ja päräytetty taksilla Pekingissä vaikka minne :). Enää moinen ei onnsitu kun olen töissä :(. Nauttikaahan nyt kun voit!

  VastaaPoista
 11. Merituuli, ihan ehdottomasti kaikki tuollaiset pitää aina hyödyntää jos mahdollista. Kivalta kuullostaa teidänkin kaukomatkailut. Mekin harrastettiin toistemme työmatkoille mukaan tuloa ennen Onnia. Nyt niitä työmatkoja ei ole pitkään aikaan ollutkaan...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...