keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Chaos

Tänään ajattelin sadepäivän kunniaksi olla tosi tehokas sisähommissa. Tarkoitus olisi ollut saada Onnin huonetta raivatuksi ja tehdä leluinventaariota. No, en ihan Onnin huoneeseen asti ehtinyt, kun piti alkaa raivata varastoa... Kyllähän sen tietää, että se ei ole yhden, eikä edes kahden päivän projekti... 

Varastoon on muutosta muuttoon kannettu laatikoissa tavaraa, jota ei ole sen kummemmin käyty läpi - varastoon vaan! Tänään mulle tuli tarve kaivaa esiin työtodistuksiani ja kun en niitä mistään löytänyt, epäilin, että ne on jossain varaston uumenissa. Ei löytynyt vielä, mutta saatiinpahan varaston siivous alulle. Ja sen näköistä on nyt yläkerran aulassakin, kun puolet varaston sisällöstä on levitelty sinne. Että i h a n kuin olisi jokin projekti kesken. Erilaisia kasoja ja nyssäköitä menossa roskiin, takaisin varastoon, käyttöön, siskolle, kirpparille, muualle kierrätykseen ja ties minne.... 
Kyllä se on juhannuksen jälkeen varattava kirpparilta pöytä, että pääsee tästä romuröykkiöstä eroon. Ihanan inspiroiva sisustuskuva, eikö? 

Sit meidän teki mieli herkutella, ei kun leipoa. Kun kaapista oli jauhot loppu, päädyttiin tekemään riisimurokarkkeja. Nam, miten rasvaista ja makeaa!
Riisimurokarkit:


100 g kookosrasvaa
1/2 dl kaakaojauhetta
2 dl tomusokeria
2 tl vanilliinisokeria
7 1/2 dl riisimuroja


Sulata kookosrasva kattilassa ja anna sen jäähtyä hieman. Sekoita rasvaan sihdin läpi kaakaojauhe, tomusokeri ja vanilliinisokeri. Sekoita tasaiseksi. Lisää riisimurot. Jaa seos nokareiksi leivinpaperille, leivosvuokiin tai pieniin karamellivuokiin. Anna kovettua kylmässä.

4 kommenttia:

 1. Oi, näyttipä tutulta. Mulla ihan saman näköistä täällä just nyt.. ties kuinka monetta päivää jo. Huhhuh. Tuntuu ettei tää lopu ikinä.. mutta oikeesti oon jo kyllä reilusti yli puolen välin. Josko huominen tois voiton.. aamulla lähden viemään kasseja ja nyssäköitä eteenpäin ja kunhan vaan ehdin niin ajattelin kirpparipöydän sijasta mennä joku lauantai itse ulkokirpparille roinien kanssa tönöttämään.

  Ja jos ihan totta puhun, niin mä oikeesti tykkään ihan ylettömän paljon kaappien ja kaikenlaisten varastojen raivaamisesta. Kun saa sitä turhaa kamaa pois, on tunne jotenkin tosi puhdistunut.

  VastaaPoista
 2. Heli, se on kyllä ihan totta! Että hommaan ryhtyminen voi olla takkuavaa, mutta se lopputulos on kaiken vaivan väärti ja joskus jopa terapeuttista. :) Mä vaan aloitin tän vähän tyhmään aikaan, kun on kiire ja lähdetään vielä lauantaina reissuun. Enkä mitenkään kerkee tehdä hommaa loppuun... Mut voi että, nautin jo ajatuksesta, miten siistiä ja TYHJÄÄ tulee olemaan, kun saa kaiken ylimääräisen pois nurkista. Olo on tosiaankin puhdistunut tällaisten hommien jälkeen. Tsemppiä sinne projektin loppuunviemiseen! :)

  VastaaPoista
 3. Nämä ovat sellaisia hommia, että tuppaavat laajentua... pari iltaa sitten ( tosi myöhään ) päätin nopeasti käydä vaatteeni läpi ja heittää kirpparipussiin kaikki, jotka eivät ole olleet päälläni vuoden sisällä. Ykskaks huomasin imuroivani pölyjä vaatekaapista ja tonkivani jo poikienkin kaapeilla. Ja kirpparipussi pullistui :)

  Olin yksin kotona eikä ollut aamuherätystä, joten ei haitannut, vaikka hommat menivätkin yötyöksi!

  - Kristiina -

  VastaaPoista
 4. Kristiina, olisikin ihanaa ryhtyä näihin "projekteihin" ilman pikkuapulaista, joka vaan levittelee tavaroita minkä ehtii... :D Mut näin se usein käy - mäkin menin vaan hakemaan tavaraa tuolta varastosta, kun yhtäkkiä puolet sen sisällöstä olikin kantautunut aulan puolelle. Hupsista! :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...