tiistai 14. kesäkuuta 2011

never too manyArabian vanhoja astioita, peltipurkkeja ja säilytysrasioita
ei vaan voi olla koskaan liikaa.

(kirppareilta, yht. 5 €)

9 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä, nuo peltipurkit ehdottomasti mun makuun :) Ps. ihania blogeja on aina ilo esitellä <3

  VastaaPoista
 2. Wooow, ihania löytöjä, erityisesti se kahvikuppi!

  VastaaPoista
 3. Johanna, kiitos vielä tuhannesti! Mä ihan häkellyin.. :S Peltipurkit on kyllä tosi ihania ja kaiken lisäksi käytännöllisiä. Niitä pitää aina hamstrata, kun edullisesti saa. :)

  Lundagård, kyllä pieni retroilija sisälläni heitti volttia kun tuon kupposen näin kirpparilla 1 euron hintaan. Tack, tack! :)

  VastaaPoista
 4. Kuppi 1e?!?! Oli muuten löytö! Haaveilen kerääväni sitten joskus sellaisen sekalaisen sarjan vanhoja arabian kuppeja, niin ettei kahta samanlaista olisi... Epäilen kyllä, etten löydä 1e hintaan kovin usein noita! :)

  VastaaPoista
 5. Susanna, joo - kuppi oli euron ja lautanen toisen. Joskus (harvoin) näitä löytöjä sattuu kohdalle, kun vaan jaksaa kouluta kirppareita. Ja minähän jaksan! :D Usein ne on vaan melko ylihinnoiteltuja. Sit näkeekin, että ne samat ylihinnoitellut kamat pyörivät niissä samoissa pöydissä viikosta ja kuukaudesta toiseen... Ei niitä kukaan (hullu) osta.

  VastaaPoista
 6. Kertokaa, hyvät ihmiset, millä kirppareilla te käytte! Mä kävin eilen Helsingissä eräällä itsepalvelukirpparilla ja ajattelin siellä kierrellessäni, että kaikkea ihmiset viitsivät kirpparille tuodakin. Ihan roskaa. Jotain kivoja vaatteita ( väärän kokoisia ) oli, mutta ei mitään kivaa tai nättiä muuta :(

  - Kristiina -

  VastaaPoista
 7. Kristiina, Helsingissä on kyllä tosiaan laidasta laitaan kirppareita, ja Helsingin hinnat! Sielläkin kyllä tekee löytöjä, jos vaan sattuu kohdalle. Useinhan parhaat löydöt ei kauaa pääse siellä pölyyntymään, vaan nopeimmat kyllä vievät parhaat päältä. Eli niissä täytyykin käydä vähän väliä.. ;)

  Silloin kun me asuttiin Helsingissä, niin tuli käytyä eniten Haagan kirpparilla. Sieltä tuli tehtyä monta monituista hyvää ostosta. Usein ajelin myös Espooseen (Mankkaalla) Akseli -kirpparille.

  Nyt täällä Porvoossa tulee enimmäkseen käytyä Löytöpisteessä Mestarintiellä. Juuri pari päivää takaperin kävin Porvoon keskustan kirppareilla pitkästä aikaa ja olin todella pettynyt - puolet pöydistä tyhjänä ja ne täydet pöydät olivat enimmäkseen jobbareiden pöytiä, jotka myyvät UUTTA tavaraa. Mua tympii nämä kirpparilla tosi paljon, enkä yleensä jaksa käydä niillä kirpuilla, joissa näitä on paljon. Kirpparin idea hukassa täysin!

  Järvenpäässä on kans pari hyvää kirpparia, joihin ajelen joskus harvoin. :)

  VastaaPoista
 8. Tarkoitatko Haagan kirpparilla sellaista, joka on Vanhalla Viertotiellä?

  Mäkin kävin viime viikolla Akselissa ja joskus olen ollut Olarissa. Jälkimmäisessä mulla on ollut muutaman kerran pöytäkin.

  Viime viikolla kävimme miehen kanssa Porvoossa ja poikkesimme eräällä kirpparilla vanhan kaupungin kupeessa ( oli kellarikerroksessa ). Sieltä löysin kannellisen keittiötölkin kohtuulliseen hintaan. Oli aika likainen, mutta sain ihan käyttökelpoisen, kun liottelin tölkkiä konetiskiaineessa :) Mies taisi ostaa jonkun kirjan.

  Riihimäellä oli ihan kamala kirppari - aivan pohjanoteeraus :( Hämeenlinnassa on myös iso kirppari kaupungin laitamilla, muistaakseni keksitehtaan lähistöllä.

  - Kristiina -

  VastaaPoista
 9. Kristiina, tarkoitan Haagassa sellaista joka on Ansaritiellä. Tiedän kyllä Viertotien kirpparinkin, mutta en tykännyt siitä. Siellä on joskus tupakoitu sisällä (selvästi) TOSI paljon ja siellä haisee ihan k a m a l a l l e. Se haju tarttuu niihin tavaroihinkin. Oon joskus ostanut sieltä pari vanhaa pitsilakanaa, enkä meinannut millään saada niistä sitä hajua pois. Yök. :/

  Tuo Porvoon kirppari, jossa kävit, on melkeinpä ainut näistä keskustan kirppareista, joissa joskus on jotain! :)

  Mä odotan innolla kesäreissuja muualle Suomeen ja toivon, että mies heltyy ja pysähtyy matkalla, jos kohdalle osuu kirppari... Pieniltä paikkakunnilta kun voi tehdä tosi mahtavia löytöjä, ja usein hinnatkin on kohtuullisemmat. Hyviä kirpparilöytöjä sinnekin! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...