tiistai 7. kesäkuuta 2011

Saanko esitellä: KUISTI

En ole tainnut koskaan sen kummemmin esitellä meidän kuistia? Se on tuollainen avokuisti, joka oli melkoisen rapistuneessa kunnossa kun tämä asunto ostettiin. Toistaiseksi ei olla tehty kuistille muuta kuin pesty (jo pelkkä pesu teki PALJON!) ja maalattu kaiteet ja vähän fiksattu ulko-ovea.

Suunnitelmissa siintää kuistin pieni laajennus, lasitus ja terassin teko. Tällöin myös sisäänkäynnin paikka tulee hieman muuttumaan. Mutta projekti on ajankohtainen aikaisintaan parin vuoden päästä. Siihen asti mennään tällä. Alla kuvia kuistista tänne muuttaessamme ja nyt.

ENNEN:

Lasitetun kuistin uusi sisäänkäynti sijoittuu
 aikanaan tähän suoraan eteen (jossa näkyvät penkit ja sukset) ja kuisti rakennetaan kuvassa näkyvään ikkunaan asti, nyt ikkunan ja kuistin väliin jää rako. Kuistin tulevan sisäänkäynnin päästä (edestä) kuisti laajenee myös siten, että se ulottuu talon nurkalle asti (ei näy kuvassa). Kuistista tulee tällöin huomattavasti isompi, ehkä noin 15 m2? Talon päätyyn, kuistin "sivulle" on puolestaan suunnittelilla terassi. Täytynee ehkä yrittää piirtää jonkinlaiset piirustukset suunnitelmien havainnollistamiseksi. :)
ulko-ovi sisältä


JÄLKEEN:Ulko-ovesta siis irrotettiin ulkopuolelta ne ihkut saunan ovea muistuttaneet, kellastuneet paneelit. Alta kuoriutui vallan passeli vanha peiliovi, joka maalattiin valkoiseksi ja vaihdettiin kahvat.

Eteisestä

Kesäkukat vielä ja sitten kuisti on valmis tämän kesän osalta.

7 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä niin ihanalta muutokselta:)

  VastaaPoista
 2. Kuisti näyttää kutsuvalta! Kuinka passeli aamukahvin nauttimiseen!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuisti ja ihana talo teillä! Kuinka en oo ennen huomannut sun blogia...Vanhasta talosta haaveillaan, kiva lukea muiden kokemuksista.

  Mukavaa hellepäivää :)

  VastaaPoista
 4. Joo, saat todellakin esitellä! Aivan ihana, ihana kuisti! Tuollainen avokuisti ois musta just ihana, I love it! Saako poiketa kahville? ;)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 5. Mari, kiitokset :)

  houtten, aamuisin kuisti onkin ihanimmillaan, aamuauringossa :)

  Hanni, voi kiitos! Teidän koti onkin ihanaakin ihanampi!!!

  Päivi, ihana olet! Tietysti saat tulla ihan milloin vain, tervetuloa, kotona ollaan! :)

  VastaaPoista
 6. Todella ihana kuisti teillä!! Eikä talo muutenkaan ole hassumpi. ;)

  Meillä niin haetaan tuota tunnelmaa lasikuistille, mutta ei oo vielä löytynyt rojun alta..

  VastaaPoista
 7. Kiitokset Koivurinteen rouvalle! :) Jostain kumman syystä tuohon meidänkin kuistille kerääntyy aina jos jonkinlaista romua ja kenkiä... Harvoin se pysyy noin siistinä kuin kuvissa. ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...