sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Tenkkapoo

Kääk. Apua! Anteeksi maalaisuuteni, mutta nyt iski epäilys ja ahdistus pukeutumisen suhteen ensi viikon häihin! Ekan vaihtoehdon kohdalla aloin miettimään, että onko se liian m u s t a kesähäihin. Vaikka siinä on noi kukkaset? 

Toisen vaihtoehdon kohdalla mietin, että onko se liian 
v a l k o i n e n vieraan asuksi.... Plääh. Etikettivirheitä molemmat? Vai pitääkö tässä alkaa miettiä muuta vaihtoehtoa? 

(kuvat Onnin ottamia :) )
Mitä jos mustan kanssa heittäis hartioille huivin, joka olisi joku mekon väreistä: turkoosi, liila, pinkki..? Onko musta hihabolero tän kanssa ihan nounou, meneekö liian mustaksi?
Yksi vaihtoehto on tämä valkoinen, jossa on vihreitä kukkia. Mutta niin - valkoinen, vaikka siinä onkin vihreää ja keltaista. Vihreän huivin kanssa? Ahdistunko tässä? Virhe?


Kamera "hävittää" valkoisesta mekosta noi vihreät kuviot, eikä se ole luonnossa noin kokovalkoisen näköinen kuin kuvat antavat ymmärtää..Musta vaihtoehto tuntuis kyllä enemmän omalta 
(eikä se oo niin tiukka) :P


Musta mekko Reflex
Valko-vihreä mekko Only

16 kommenttia:

 1. Musta musta on ihana! Ja joku huivi harteille, kuten olit suunnitellutkin :) Mukavia häitä!

  - Kristiina -

  VastaaPoista
 2. musta mekko pinkillä bolerolla olis kiva valinta häihin!!!! Ja tosiaan joku bolero tai kirkas huivi tarttee kyllä olla, ettei mee liian tummaks. Toi vaalee puku on nätti, mutta tosiaan liian vaalee..

  Ja nämä vaan siis mun mielipiteitä :D

  VastaaPoista
 3. Musta mekko huivilla tai vaikka sillä mustalla bolerolla. Valkoiseen pukeutuminen on mun mielestä suurempi virhe kuin mustaan pukeutuminen. Itse olin viime vuonna häissä kaasona kokomustissa... kysyin kyllä morsiamelta ensin, että saan kai tulla "lempi"värissäni ;) ja muista pitää huivi/bolero kirkossa, olkapäät pitää olla peitettynä :) Itse aina kiinnitän huomiota miten moni kirkkovieraista ei ole joko tietoinen asiasta tai ei välitä. heh.

  VastaaPoista
 4. Mä taas laittaisin tuon valkoisen ja siihen jonkun mekon väreihin sopivan huivin tms. :)

  VastaaPoista
 5. Mustaa kannatan minäkin! Ja huivi tai bolero mukaan:) Aika harva on muuten tietoinen tuosta olkapäät piiloon-jutusta...

  VastaaPoista
 6. Mä kannatan myös mustaa!! Näyttää tosi hyvältä sun päällä. Laittasin sen kanssa jonkun punasävyisen ja yksivärisen huivin. Oisko sulla joitakin muita kuin mustia kenkiä ja laukkua? Esim. samanvärisiä kuin huivi. Toisivat myöskin väriä asuun :)


  Päikkis

  VastaaPoista
 7. Annan ààneni mustalle! Boleroksi mun mielestà kày jopa musta, turkoosin tai pinkin lisàksi.

  VastaaPoista
 8. Samaa mieltä muiden mustaa kannattavien kanssa. Kaunis mekko, varsinkin tuolla kropalla!! Ja minustakin esim. se musta bolerokin käy.

  VastaaPoista
 9. Musta mekko lilalla yksivärisellä huivilla ja huivin väriin sopivia rannerenkaita pari kappaletta ranteeseen :)

  VastaaPoista
 10. Kauniita ovat molemmat. Valitsisin valkoisen ellei kyseessä olisi häät. Tässä tapauksessa siis annan ääneni mustalle, olkapäille sitten joku huivi. Kaunis olet, mitä tahansa päällesi lopulta laitatkin!

  VastaaPoista
 11. Musta mekko minustakin on parempi ja kaunis mekko ylläsi. Valkoinen on liian valkoinen häihin minusta ;)

  VastaaPoista
 12. Tää kans antaa äänen mustalle häihin. Valkoiselle ehkä jonnekin toisiin juhliin.

  VastaaPoista
 13. Kiitos kaikille kommenteista! Se on musta - epäröin tuota valkoista itsekin ja nyt sain siihen varmistuksen! Kyllähän se niin on, että tumma on pienempi virhe kuin valkoinen, häissä. Ja tosiaan tänä päivänähän tuo musta ei ole edes niin paha moka kuin joskus aiemmin. Kokomusta olisi varmaan taas eri asia, mutta tässäkin mekossa tuota väriä löytyy. Toinen omista kaasoistani kysyi myös lupaa pukeutua mustaan pukuun häihimme, enkä nähnyt mitään syytä, miksei olisi voinut siihen pukeutua.

  Olkapäät peittoon ehdottomasti! Olen miettinyt boleron ja huivin välillä ja koska mulla on tällä viikolla tosi rajallinen aika, niin päädyin siihen mustaan boleroon, joka mulla jo on. Mekon kangas on kiiltävää ja liukasta ja siihen voisi olla vaikeaa löytää uutta boleroa. Esim. fuksian värinen huivi voisi taas olla toimiva, mutta mulla olisi nyt mielessä mekon väriin sointuvat luumunpunaiset korvikset, rannekoru ja kaulakoru. Näiden kanssa boleron on parempi olla musta, ettei tule sillisalaattia. :)

  Ai niin, joku ehdotti värillisiä kenkiä ja laukkua. Sekin vois toimia, sit pitäis ehkä olla hillitymmät korut? Mutta niitäkään ei nyt ole, joten mustilla mennään. Ja niin - ne kynnet! Kynnethän vois tietysti lakata koruihin sointuvalla värillä. :)

  Kiitos vielä, sain teiltä hyviä ideoita! Katsotaan millaiseen lopputulokseen päädyn lopulta. :)

  VastaaPoista
 14. Ehdottomasti musta. Aivan ihana sekä malliltaan että kuosiltaan. Ja siihen tosiaan sopivat asusteet niin on tosi hyvä!!

  VastaaPoista
 15. Kiitti Marja! Just näin, tähän päädyinkin. :) Jospa vaan ehtisin korut saamaan ajoissa...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...