tiistai 30. elokuuta 2011

Kreikka, päivä 8

Ja kuten kaikki kiva ennemmin tai myöhemmin, myös tämä matka päättyi. Tiitaiaamuna oli kyllä vielä hyvin aikaa syödä rauhassa aamiaista, pakata ja siirtyä lentokentälle. 

Vielä ehti pikkutelkkarista katsoa aamun "Pikku Kakkosen" 

 Mukava loma oli. Ja vaikka olikin haikeaa jättää Kreikan lämpö, hotellielämän ihanuus ja matkalaukkuelämän kurjuus, 
oli toisaalta mukavaa palata kotiinkin. 


"Heippa Kreikka! Mun pitää nyt mennä kotiin, mutta nähdään taas."Tuliaisia ei juurikaan tuotu. Naapureille tuotiin kissanhoitopalkaksi oliivisaippuaa, Ouzoa ja herkkuja. Jotain pientä tarttui kuitenkin vielä lentoaseman kaupasta kotiin tuotavaksi: paikallisia herkkuja (jotka on oikeastaan niin pahoja, että eivät taida ihan heti loppua) :D , iso pullo oliiviöljyä ja pieni pullo Ouzoa. Ja ehkä ne ihan parhaimmat reissumuistot kuvien lisäksi olivat nuo eri rannoilta kerätyt kauniit kivet ja Onnin löytämä simpukan kuori.

Kotona meillä odotti niin hellyydenkipeä katti, ettei toista! Oli kuulema itkenyt mourunnut pihalla ollessaan kovasti. Illan ja yön kehräsikin sitten tyytyväisenä kyljessä kiinni. :)

2 kommenttia:

  1. Kivet ja simpukan kuoret on minullakin ne rakkaimmat matkamuistot :)
    Kerran löytyi pieni meritähti ja se matkusti vessapaperiin käärittynä käsilaukun sivulokerossa kotiin ja nyt se lepäilee tuossa kulhossa kivien päällä kunniapaikalla :)

    VastaaPoista
  2. Oi, meritähti on varmaan kaunis. :) Tuokin simpukankuori oli meidän ainokaisemme. Harmi ettei niitä löytynyt enempää. Onni suunnitteli ensin antavansa sen eräälle akvaarion omistajalle, mutta päätyikin sitten kiveen ja piti kuoren itsellään. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...