perjantai 30. syyskuuta 2011

Ensimmäinen siivousviikko onnistuneesti takanapäin. Kokemukset positiivisen puolella. Toimii ainakin meillä. Eilen viimeisteltiin siivous Onnin kanssa pyyhkimällä pölyt ja pesemällä vessat. Tosin pestiin myös pyykkiä, lajiteltiin puhtaita ja pikkuisen imuroitiin keittiössä ja eteisessä... Silitin pestyt tyynynpäälliset ja vaihdoin puhtaan päälliseen puusohvan istuinpatjaan. 


Tänään ollaan sitten kerhoiltu, käyty hakemassa metsästä korillinen sieniä ja mies on pessyt alakerran ikkunat ulkoapäin. :) Nyt on mukava aloittaa viikonloppu siistissä kodissa.


Rentouttavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! On varmasti ihanaa aloittaa viikonloppu siistissä kodissa. Meillä on aika kaaos, sillä yritän pikkuhiljaa alkaa pakkaamaan näitä tavaroita... huh!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin ihanalta, ja näyttää myös. Meillä on nyt sit huomenna edessä se suuri rykäisy..... koko talo kerralla puhtaaksi. Hohhoijaa, mites kun ei nyt yhtään nappais.. =D

  VastaaPoista
 3. Ihanissa tunnelmissa aloittelette viikonlopun viettoa! Puhdas koti perjantaina on parasta.
  Hyvää viikkistä :)

  VastaaPoista
 4. Oijoi miten kodikasta teillä on! Kyllä silmä lepää. <3 Täälä on ihan kauhea kaaos >:( just pesen kolmatta koneellista pyykkiä. No jos sunnuntaina viimeistään tehosiivois, kun ensi viikolla pitäis saapua uus matto olkkariin ja tuplapeitto makkariin. =O* Ja olkkarin puusohvalle löysin tänään pentikin tyynynpäällisiä kirpparilta. Pakko käydä huomenna uus kierros kirpulla, kun sinne jäi iittalan pieni kirkas aaltomalja 5€... mietin vain että mitä siihen vois laittaa, ehdotuksia?

  Ohoh, tulipas pitkä kirjotus... :D
  Ihanaa iltaa sinne, N-A-U-T-I! <3

  VastaaPoista
 5. Oi voi! Olispas meilläkin jo siistiä. Täytyy vähän uurastaa huomenna. Tosin noiden pikku touhuajien jälkeen paikat on siistinä n. 5 min ja taas kämppä on kuin myrskyn jäljiltä. Mukavan lämmintä viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. teillä on tosi kaunis koti. tykkään.

  VastaaPoista
 7. Oli kanspakko tulla sanomaan: Teillä on IHANA koti!

  VastaaPoista
 8. Susanna, kiitos ja onnea sinne! Sekä tsemppiä pakkaushommiin. :)

  Heli :D Mukavaa siivouspäivää sinne teille! Olkaahan reippaita, niin saa sitten nauttia puhtaasta kodista. :)

  Peppi, kiitos samoin!

  naana, oijoi, siellä on tehty taas kaikkia ihania löytöjä! Tarjoiluastianahan sitä pientä maljaa voisi käyttää? Vai onko liian pieni? Koruille? :) Ja saa kommenttiboksiin kirjoitella pitkiäkin stooreja, anna palaa vaan, mistä muualta mä muuten nykyisin lukisin sun kuulumiset!?! :O

  Cride, oi että - tiedän tunteen! Tsemppiä siivouksiin kuitenkin! :)

  Jolanda, voi kiitos paljon! :)

  anni, kiitos sinullekin :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...