tiistai 13. syyskuuta 2011

Kaikkea pitää kokeilla...

... paitsi auton kylkeen piirtämistä. 
En tainnut muistaa kertoa, että tuossa loppukesästä olin Onnin kanssa asioilla ja postin parkkipaikalla laitoin poitsua vöihin takapenkille, kunnes huomasin auton kyljessä tuollaiset mielenkiintoiset raapustukset. No syyllistä ei tarvinnut kaukaa hakea. Ensin asiaa kysyessäni poika laittoi tyynesti kädet korville. Ihan ku olisin siinä postin pihalla alkanut huutamaan. 

Ei, kyllä odotin ihan kotiin asti. Tai no, todellisuudessa en ees huutanut, vaikka mieli ois tehnyt vähän enemmänkin.

Minä: "Onni, miksi olet piirtänyt auton kylkeen, 
vaikka tiedät ettei niin saa tehdä?!"

Onni: "Valitettavasti en tiedä."

Että sellaista.

***

ps. musta auto + hiekkatie = huono yhdistelmä

17 kommenttia:

 1. SE TUNNE kun huomaat sen.

  Meilläkin toisiks vanhin piirsi 2-3vuotiaana auton kylkeen komeet piirrokset.

  VastaaPoista
 2. Tiedän tunteesi ;)
  Tyynesti poika sit vastas :))

  VastaaPoista
 3. AUTS.
  Vuorokeskustelu pistää kuitenkin hymyilyttämään - voi Onnia
  Toivottavasti jatkossa tietää.... :)

  VastaaPoista
 4. Apua, ei kiva! :/ Hienosti toimit kun et huutanut. Itseltäni olisi varmasti tullut ties mitä sammakoita suusta. ;)

  VastaaPoista
 5. No ei kyllä kiva juttu. :/ Silti, anteeksi nyt, mutta pikkuisen nauratti tuo Onnin kommentti... Sanavalmis kaveri ;D

  VastaaPoista
 6. Sokrutin, I KNOW! Toivottavasti ei tartte kokea tuota elämystä uudelleen. ;)

  Marru, joo. Mä en tajua mistä se keksii nuo. "Valitettavasti en tiedä." :D

  Peppi, mä luulen kans, että vastaisuudessa tietää, et auton kylkeen ei tartte koskea oikeastaan ollenkaan, millään. Siitä on keskusteltu kyllä.

  naana, joo. Itse asiassa, jos rehellisiä ollaan, niin eka järkytys meni niin nopeesti ohi, että mua pisti vähän hymyilyttämään. En tietenkään sitä Onnille näyttänyt... Ja onneksi oli kuitenkin oma auto, eikä jonkun muun. Ei ois ollu kiva jos ois pitänyt alkaa toisten autoja maalailemaan. :/

  Susanna, kyllä munkin piti vähän pokkaa pitää, että ymmärsi äidin olevan nyt vihainen. Mutta vähän se kyllä huvitti, vaikka ärsyttikin. :)

  VastaaPoista
 7. Voi noita pieniä taiteilijan alkuja.. :D

  Tulipa tuosta mieleeni et me ostettiin pari vuotta sitten hieno uusi taulutelkkari. Olin vessassa ja tyttö (silloin n. 2 v) tuli hetken jälkeen perässä et 'äiti tuu kattoo kuinka hienon kukan piirsin'... noh, mentiin katsomaan ni oli piirtänyt ruuvimeisselillä siihen telkan pinnassa olevaan kalvoon... ei onneksi näy ne naarmut kun on päällä, ja mies oli itse unohtanut ruuvarin siihen ku oli kiinnitänyt telkan siihen jalkaan. :D

  VastaaPoista
 8. Voi ei! Mutta nerokas vastaus pojalta! :D Ja kai sä nyt heti ostit sen TV-shopin taikakynän, jolla naarmut häviää? :D

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, ai hurja!! :D Telkkari ois kyllä paha, jos sen ruutu tuhoutuis... ehkä jopa pahempi kuin auton kylki?! ;) Tai auton kyljessä se ei ainakaan haittaa käyttöä. Näin päättelee blondi. :D Onneks teidän telkkari ei mennyt sen pahemmin sitten!

  Saara, hah, en itse asiassa ostanut! Nuo naarmut on melkoisen syvältä, että noinkohan ne kynät toimis. Eräs tuttu autotuunari sille teki jotain (?) ja ne ei erotu enää niin hyvin. Mutta kyllä se ehkä pitää joskus vielä maalauttaakin. Plääh. Tervetuloa muuten lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 10. Tästä voip hyvinkin jäädä lentävä lause käyttöön vaikka ehkä tekohetkellä ei hymyilyttänytkään ;).

  Kaverin poitsu pesi taannoin isin auton hiekkapaperilla. Oli ehtinyt onneksi pestä (vain?) konepellin.

  VastaaPoista
 11. Merituuli, joo on tainnut jäädä jo. ;D Voi iik, ei kuullosta kyllä tuo hiekkapaperikaan kovin kivalta! Hah, pojat on poikia... ;)

  VastaaPoista
 12. Ihanan rehellinen vastaus =) Joskus nyt vain tulee mieleen tehdä hassuja asioita ;)

  VastaaPoista
 13. Anne, tuon ikäiset on tosiaan ihania kaikessa vilpittömyydessään. Jos jää pahanteosta kiinni, niin ei edes yritä paeta "vastuuta" tai väittää, että se ei ollut hän... :) Mutta muita selityksiä sitten piisaa senkin edestä! :D

  VastaaPoista
 14. Auuuuts :) Pysyit ihanan tyynenä siis itse, mä en ehkä olis kyennyt. Ehkä Onni ens kerralla, kun moinen käy mielessä, muistaa, että niin ei saa tehdä. Ne lapset.

  Tunnustus sulle blogissani! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 15. Hupsista; en tiedä itkeäkö vai nauraako. Lapsilta tulee joskus noita "viisaita lauseita". En myöskään ymmärrä mistä ne niitä oppii. Veetikin sanoi eilen jostain asiasta että voi hyvä tavaton =o)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...