keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Keskiviikon

pitäisi laatimani uuden siivouslukkarin mukaan meillä olla pölyjen pyyhkimis- ja vessojen siivouspäivä. Mutta mepäs vaihdettiin tällä kertaa keskiviikon ja torstain tehtävät päittäin. Mies on huomenna koko vuorokauden pois ja ajatteli huomaavaisesti, että tänään hoidettais raskaammat (imurointi, mattojen tamppaus ja lattioiden pesu) yhteistuumin. Mulle jää siis huomiselle kevyempiä hommia, kun ollaan Onnin kanssa kotona kahden. 

Lattioiden siivouspäivään kuuluisi listan mukaan myös petivaatteiden tuuletus ja lakanoiden vaihto, mutta sen tein vasta pari päivää sitten, joten jääköön ensi viikkoon. Sen sijaan irrotin koristetyynyistä päälliset pesuun ja vein tyynyt ja viltit ulos tuulettumaan.

Kissakin joutui tuulettumaan pihalle. Rontti vaan nukkuisi sisällä kaiket päivät, kun kelit on viilentyneet. Tosin, on tuo hoitanut kissan tehtäviä kiitettävästi: eilen illalla tuli HIIRI suussa sisälle... 


Kiitos vielä lukuisista kommenteista edelliseen postaukseen 
ja siivosiloa kaikille! :)

5 kommenttia:

 1. IHANA tuo mattokuva!

  VastaaPoista
 2. Meilläkin tehdään raskaammat hommat, kun mies on auttamassa. Asumme kerrostalossa, ja esim. mattojen roudaus ulos on miehelle monin verroin helpompaa kuin mulle. Hän auttaa myös petivaatteiden vaihdossa. Se käy kaksin suitsait.

  Mä teen aina pölyjen pyyhkimisen ja kaikenlaisen järjestelyn ja hienosäädön. Eilen imuroin ja tänään pesin vessan, koska illalla tulee vieras :)

  Mukavia siivouksia!

  - Kristiina -

  VastaaPoista
 3. Henriikka, tänks! :)

  Kristiina, se on hyvä, että mies osallistuu! Ja kaksinhan se siivous nopeammin sujuu. Meillä siihen vaan tosiaan liittyy yleensä se hampaiden kiristely. :D Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 4. Ihanan huomaavaista!
  Miau... tossa vikassa kuvassa tais tulla pikku vastalause ;)

  VastaaPoista
 5. Marru, eikös! :) Ja kissa taitaa kuvassa mankua ruokaa. Onneksi on vielä suostunut edes vähän ulkoilemaankin (osin pakotettuna), ettei ihan pääse paisumaan... Saakin antaa vähän hiirille kyytiä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...