keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Pienelle pehmeää

Ihanaa, kun saa tonkia kirppareilla söpöjä vauvajuttuja. Meille ei ole tulossa vauvaa, mutta lähipiiriin kyllä (siskolle, Onni saa ensimmäisen serkkunsa!). Sunnuntaina nappasin kirpparilta mukaani Småfolkin pikkuruiset lapaset (1€) ja 80 -luvun hyväkuntoisen äitiyspakkauksen makuupussin (5€). Tulevat tarpeeseen tammivauvalle. ♥ 

Btw, makuupussin hintalapussa luki, että se on vuodelta 1982 tai 1983. 
Osaako joku tarkentaa, miltä vuodelta tämä on?

11 kommenttia:

 1. Siskolle onnittelut vauvan odotukseen ja kiitos postista!
  T. Tiina

  VastaaPoista
 2. Tiina, :) onnittelut varmaan välittyy suoraan vauvan odottajalle tätä kautta! :) Palataan!

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Ainakin 1983 kesällä meidän pojalla oli tuo makuupussi
  t. Pirjo

  VastaaPoista
 4. Kiitti Pirjo! Tää näyttikin tutulta, enkä äidiltä ole vielä kysynyt! Kesällä 1983 on sitten ollut tää makuupussi myös tulevalla äidillä! :)

  VastaaPoista
 5. Minun käsittääkseni noihin aikoihin on pakkauksen sisältö vaihtunut jopa "vuosien sisällä" (eikä niinkuin nyt, että yhden vuoden sama paketti), joten siksi niiden 'selvittäminen' on aina vähän hankalampaa :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, olen huomannut tän, kun olen yrittänyt netistä löytää tiettyjen vuosien äitiyspakkausten makuupusseja. Yksi makuupussi on voinut olla useampana vuotena ja yhden vuoden sisään on mahtunut pariakin erilaista pussia. Kyllähän nykyisinkin alkuvuoden lapsille jaetaan edellisen vuoden äitiyspakkauksia niin kauan kuin niitä riittää. Ainakin me saatiin vuoden 2006 makuupussi vielä Onnille, joka syntyi 2/2007.

  VastaaPoista
 7. ^ siis koko äitiyspakkaus oli vuoden 2006, ei pelkkä makuupussi, tietenkin! :)

  VastaaPoista
 8. Suloinen pussi :) Tuli mieleen, että meidän tytön pussi vuodelta 2010 oli beessi, jossa oli valkoisia, punaisia ja ruskeita sydämiä. Sitä kovasti arvosteltiin nettifoorumeilla, että miten oli kamalan ruma ja minusta se oli ihanan retro! Heh, kehdannut edes ääneen koskaan sanoa, että minusta se oli ihan äly-hieno :D

  VastaaPoista
 9. Tosi kviat löydöt! Jotenkin ihanan neutraali tuo makuupussi! :) Vai onko se sitten tuo siniharmaa väri, joka nykysin kolahtaa?

  Onnea siispä tulevalle tädille, jännää! Mä olen jo täti yhdeksälle, tuorein tapaus viikon takaa. Vauvat on niin ihania, incl. omani :)

  VastaaPoista
 10. Kivat löydöt. Tykkään tuosta pussin kuosista, sopii molemmille ja kaikkiin väreihin.

  VastaaPoista
 11. Susanna, teidänkin makuupussi kuullostaa kivalta. Mun mielestä ällöimpiä pusseja on olleet ne 80 -luvun loppupuolen pastellinväriset hirvitykset. :D

  Teija, mäkin tykkään tuosta neutraalista sävystä. Oho, sielläpä onkin monta tädin kultaa! Onnittelut viimeisimmästä. Odotan kyllä innolla omaa tätiytymistäni. :)

  Peppi, ihan samaa ajattelin. Sattui tosiaan hyvä mäihä, että siskolla itsellään ollut aikanaan tuo sama pussi. Ja sopii sekä tytölle että pojalle. Siskonretale ;) kun ei suostunut tulevalle tädille sukupuolta paljastamaan, vaikka itse sen tietävätkin! ;D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...