sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Puolukka, kanerva, sammal ja moni muu

Vihdoin sain roudattua viimeisetkin kesäkukat tunkiolle ja siivottua kuistia. Osa yrteistä, Ruusuliisa, Pelargoni ja Laventeli muuttivat sisälle. Kuistille muutama kanerva, sammalta, puolukan varpuja ja lyhtyjä. Yritän pitää kuistin nyt simppelinä enkä täyttää sitä tilpehöörillä. Jotain tuonne kuitenkin vielä kaipaan, mutten tiedä mitä. Mietintään.
Tomskuja ollaan vielä saatu hakea pihan taimista. Nyt on tosin jo sen verran viileää, että lienevät ihan viimeisiä tomaatteja tältä kesältä. Pitäis hakea loputkin raakileet sisälle kypsymään.


4 kommenttia:

 1. Yksinkertainen on monesti kauneinta :) Niin nytkin!
  Täällä kans oli tosi hyvä tomaattikesä- vaikka alku näytti nihkeälle. Omat tomaatit on kyllä makeita!

  VastaaPoista
 2. Mihin mun kommentti hävisi...? Siis tomaatteja ihastelin, kaupan tomaatteja kamaloitsin ja syys-valmisteluja haikein mielin katselin...

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää. Hieno tomaattisato! Meillä on pienessä puutarhapenkissä porkkanoita ja punajuuria kasvamassa, mutta kovin pieniksi näyttävät jäävän. Maku onneksi on kohdallaan.

  VastaaPoista
 4. Peppi, totta, kiitos. Ja kiitos kuisti-inspiraatiosta sammaleineen ja varpuineen! :)

  Susanna, omat tomskut on kyllä hyviä. Jotenkin sitä maukkautta lisää ajatus siitä, että ovat itse kasvatetut. :)

  Anne, juu, tomaatit onnistui hyvin tänä vuonna. Aiemmin kesällä panikoin, että ne eivät ehdi tehdä mitään, mutta sitten kun niitä alkoi loppukesästä kypsyä, on niitä saanut hakea syötäväksi päivittäin. :) Punajuuria mäkin haluaisin kokeilla ensi kesänä. Meidän porkkanat jäi viime kesänä kans ihan naurettavan pieniksi, kun kylvin siemenet liian myöhään...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...