lauantai 3. syyskuuta 2011

Raaputiraaputi


Projektin nimi: ikkunoiden kunnostus. Eli ensin pitää irrottaa ikkunat, poistaa lasit pokista, rapsutella vanhat maalit ja kitit pois, puhtaalle puulle. Sitten maalaus ja kittaus ja vanhat lasit takaisin paikoilleen. Alakuvissa keittiön eka ikkuna käsittelyssä.

Joku saattaisi taas ajatella, että hullun hommaa. Helpompaa olisi vaihtaa ikkunat uusiin. Mutta kun ei haluta. Halutaan huoltaa vanhaa. Siksihän me tämä koti hankittiinkin! (ihan vaan muistutuksena myös itselle, jos/kun epätoivo iskee)


Hommaa riittää. Ikkunoita meillä taitaa olla sellaiset 32 kpl.
Yksi Speedheater meille, kiitos!

7 kommenttia:

 1. No kyllä nyt riittää puuhastelua, mukavia remontti hetkiä :)

  VastaaPoista
 2. No tuossa riittääkin puuhaa! Voimia sinne, varmasti on sen arvoista. Ja voin luvata että lopussa on aika voittajafiilis. :)

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 3. Vaivaalloinen homma, mutta ehdottomasti kannattava projekti. Lopussa kiitos seisoo! Varmaan siinä 22 ikkunan kohdalla iskee uskonpuute, mutta kyllä se siitä... :)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on ikkunoita maalattu. Tosin mä menin tässä kohtaa siitä mistä aita on matalin: vedin uuden maalin vaan vanhan päälle... Kyllä joskus sitten vuosikymmenien päästä joku varmaan manailee, että mitä tääkin remontoija on oikein ajatellu.. =D

  VastaaPoista
 5. Marru, kiitokset, hommaa riittää! :)

  naana, no näin mekin kyllä luullaan, että kyllä se palkitsee kaiken vaivan. :)

  Susanna, tää on niin hidasta, että epätoivo saattaa iskeä jo ENNEN kun päästään sinne ikkunaan 22... ;D

  Riitta Sinikka, kiitokset!

  Heli, no hyvä jos pysyy, niin eihän siinä mitään! :) Me aloitettiin tämä projekti huonoimmista ikkunoista, joiden vanha maali on jo ihan kupruilla ja osin rapistunut pois.. Varmaan siis paljon huonokuntoisempia kuin sinulla. Nää on pakko putsata...

  VastaaPoista
 6. Hei, piti alkaa kommentoimaan, kun niinn tutulta kuulosti tuo ikkunaremontti. Tuo speedheater on kyllä todella hyvä tuossa maalin ja kittien poistossa. Meillä myös vanha talo ja kauniit vanhat ikkunat. Kaikki ikkunat pitää kunnostaa juuri kuten kuvailit. Aloiteltu vasta. Speedheater on hyvä kaikkeen maalinpoistoon. Uskallan suositella, siinä ei mene rahat hukkaan.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...