keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Pääasia

Minä(kin) sain Buzzadorilta testaukseen Doven Intense Repair Express -tehohoitskaria, jossa on hiusnaamio samassa. Tuulentalon Susanna aiheesta postasikin jo omassa blogissaan. 
Mun hiukset suorastaan janoavat hoitoa ja kosteutta. Viime kampaajalla käynnistä on päässyt vierähtämään useampi kuukausi (itse olen pikkuisen saksinut pahimpia latvoja..). Hiuksissani on mm. vaaleita raitoja, joiden tyvi kaipaisi käsittelyä ja latvat kampaajan saksia. Vaaleat raidat kuivattavat muutenkin hentoja hiuksiani, samoin teki mennyt kesä. Ja olisittepa nähneet hiukseni Kreikan reissussa rantapäivien jälkeen, kun aurinko oli polttanut suolaveden niihin kiinni... Oivoi.

Ihan mielenkiinnosta siis tartuin tähän testipurkkiin. Ohjeiden mukaan tämän aineen pitäisi minuutin vaikutusajan jälkeen tehdä hiukset pehmeiksi ja hyvinvoiviksi. Noh, ihan kivan tuntuiset hiukset tuolla tulee, pehmeät ja pitkätkin hiukset saa helposti selvitettyä pesun jälkeen. Tuoksu ei ole liian voimakas. Koostumus on miellyttävä. Mutta joku mättää?


No sama asia kuin mistä Susanna kirjoitti; itselläkin olisi toiveissa löytää hiuksille(kin) luomumpia vaihtoehtoja. Ja tämä ei edusta sitä sarjaa. Pelkkiä kemikaaleja, jolla saadaan kyllä hiuksen pinta silenemään (ja pitkällä aikavälillä luultavasti myös latistumaan). 

Toistaiseksi luomukokeilut ei ole saaneet minua vakuuttumaan. Vaikka en juurikaan käytä muotoilutuotteita hiuksissani, nuo raidat + hiuslaatu tekevät sen, että hiukset tarvitsevat tietynlaiset hoitokeinot ja -aineet, jotka olen tottunut ostamaan kampaajaltani. Sen verran turhamainen olen, että raidoistani en luovu. :) 


Mielestäni tämä aine ei juurikaan poikkea muusta markettikamasta. Mutta hinnalla tätä ei kyllä ole pilattu, muutamalla eurolla saa ison purtilon paksua tehohoitskaria, jos nuo luomuasiat nyt ei niin kiinnosta.

9 kommenttia:

 1. Muotoilit kyllä tämän postauksen sanoiksi paljon paremmin kuin minä, vaikka samaa mieltä ollaankin :)

  VastaaPoista
 2. Ja mä kun en meinannut millään saada tätä postausta muotoiltua mieleiseksi.. Kun mun mielestä sä olit osannut sanoa asiat just hyvin ja ytimekkäästi. Kirjoitin eka tosi pitkän postauksen, eikä siitä meinannut tulla valmista millään... :S Kävin monta kertaa välissä katsomassa sun postausta. :D

  VastaaPoista
 3. Luin sun Kreikka-postaukset ja voi miten ihania kuvia ja kertomuksia! Tuli kamala hinku päästä tekemään tuollaista autoreissua sinne (olen joskus ala-asteella ollut Kosilla, mutta muistikuvia itse paikasta ei kyllä ole jäänyt, kuvia toki on jonkun verran). Oliko Kreikka teille entuudestaan tuttu paikka?

  Se muutaman kuvat isästä ja pojasta ranta-aalloissa oli tosi upeat. Ja komea on Onnilla iskä :) Ja äiti on kyllä myös hottis!

  VastaaPoista
 4. Käypä vilkaisemassa sivu http://www.lush.fi/sisaltosivut.php?d=uskomme

  Itse käytän vallan Lush:n shampoita ja niin käyttävät myös meidän lapset. Välillä pesen hiukset kampaamosta ostamallani tehopuhdistavalla shampoolla jotta saan varmasti kaikki muotoiluaineet pois, mutta pääosa pesuista tapahtuu Lush:n shampoolla. Kannattaa tutustua =)

  VastaaPoista
 5. Suvi, oispa! Mun hiukset on onnettoman lirut. Jos niihin haluaa tuuheutta/volyymia, niin hirveen homman takana on, että sellaisen illuusion saa luotua. :/

  Ja kiitokset kehuista! :D Mies on känyt lapsena Kreikassa, siihen meidän Kreikan tuntemus ennen reissua perustu. Suosittelen kyllä, erityisesti se auton vuokraus oli huippua! :)

  Anne, kiitos vinkistä! Olen joskus tuohon Lushiin törmännytkin, mutta sittemmin se on painunut unholaan. Täytyypä ottaa oikein asiaksi ja perehtyä kunnolla. :)

  VastaaPoista
 6. No hei, katsoppa sun profiilikuvan lettiä - ei se mikään liru ole! Mulla on oikeasti ohut tukka (siksi vetäsinkin lyhyeksi) ja ei tästä kyllä koskaan tuollaisen näköistä saanut millään kampaamokikoillakaan :)

  VastaaPoista
 7. Suvi, siinä on jatke! :DD Ei mulla oikeesti oo paksu letti, vaan sellainen persu. ;D

  VastaaPoista
 8. Ja mä kun sitä oon ihastellut ja kadehtinut! Ettäs kehtaat, oikea kelmi! ;D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...