lauantai 22. lokakuuta 2011

Royal Results


Kiitokset kaikille postaustoivekyselyyn vastanneille! Joitain ideoita tuli ja sain kuvan mitkä aiheet on kiinnostavimpia lukijoiden kannalta. Kuten kuvasta näkyy, eniten toivotaan sisustukseen liittyviä postauksia. Kunhan saadaan remonttihommiin taas vähän vauhtia ja sitä mukaa kotia sisustettua, niin varmasti jatkossa tulee enemmän myös sisustusjuttua. Tällä hetkellä tuntuu, että kaikki on jo niin nähty. Ja ne nurkat mitä ei oo nähty, ei sitten olekaan mikään ilo (sisustus)silmälle. ;) 

Toiseksi eniten toivottiin kirpparijuttuja. Ja koska tuolla kirpparilla tulee aika ajoin koluttua ja tehtyä löytöjä, niin jatkossakin niitä täällä varmasti esiintyy. Kolmannen sijan äänestyksessä vei Onnin touhut. Blogihan on alunperin aloitettu sukulaisille ja ystäville, jotka haluavat kauempaa seurata Onnin vaiheita. Sama touhu saa siis luvan jatkua! Lisäksi tuli muita hyviä toiveita, jotka lupaan lunastaa ennemmin tai myöhemmin!


Täällä vietellään leppoisaa lauantaita. Pojat pakkasivat reppuun eväät ja lähtivät käymään miehen kaverin tontilla Sipoossa. Me jäätiin kissan kanssa kotiin vahtimaan, ettei hirvipaisti karkaa uunista. Poitsut lupasivat vielä palatessaan pestä saunan, joten illalla varmaan lämmitellään saunan lauteilla.

Karkkipäivän kruunaa Leafin herkkunäytteet, jotka tupsahtivat eilen postilaatikkoon. Royal -suklaiden tummaa suklaata ja uutuusmakuja: maitosuklaan & tumman suklaan (oma suosikki!) ja pähkinäsuklaan & tumman suklaan yhdistelmää. Harmi, että mun lukioaikojen suosikkia ei taida enää saada, siinä oli muistaakseni kerroksittain valkoista suklaata ja maitosuklaata..


Leppoisaa lauantaita
ja 
Isomummolle nimipäiväterveiset!

7 kommenttia:

 1. Äänestin kans tuota sisustukseen liittyviä postauksia ja sen lisäksi myös päivänasu kuvia olisi niiiiin kiva nähdä! Ja tietysti Onnin tohuja haluaisin nähdä. <3

  Mukavaa lauantaita ihanainen! =O*

  VastaaPoista
 2. Upea taivas! ♥

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. naana, kiva - kiitos! :) Päivänasukuvat on sellaisia, että nojoo... itse katselen niitä mielellään, mutta välillä tuntuu tyhmältä postata niitä. :D Välillä ihan jees. Välillä tuntuu, että ei ole mitään kuvattavaa, kun aina kulkee samoissa ryysyissä, vaikka kaapissa vaihtoehtoja oliskin. ;) Kattellaan ja kiitos samoin! :)

  Suvi, tänks! Ja kiitti samoin sinne teille ♥

  VastaaPoista
 4. Moi!

  Löysin blogiisi! Tulen varmasti vierailemaan usein. Oikein ihanaa sunnuntaita! Ja huippuihania nuo kirppiskuvat!

  T. Desiree

  VastaaPoista
 5. Desiree, kiitos! Mukavaa että löytyy uusia lukijoita. Ja oikein mukavaa sunnuntain jatkoa myös! :)

  VastaaPoista
 6. Aaah, luin uusimmat, kun reissussa yhteys oli erkkihidas.
  Hiiren elimistö oli aivan mahtava !! Ääneen ihan hymisin jutulle : )

  Luoja mikä kirppis aarteineen! Täällä ei ole mitään tuollaista.. taidan tulla sun apajille joskus.

  VastaaPoista
 7. nanna, onhan pk-seudullakin ihan ihkuja kirppistelypaikkoja!? Vaikka eihän tänne kauaa huristele. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...