perjantai 14. lokakuuta 2011

Saa toivoa.

Pää lyö välillä tyhjää näiden postausten suhteen. Olisi mukavaa kuulla, mitkä aiheet on mieluisimpia teistä lukijoista. Laitoinkin tuohon oikeaan palkkiin ylimmäiseksi kyselyn, jossa on muutama vaihtoehto. Nyt saa toivoa! Tämän postauksen loppuun sopii myös kommentoida niin halutessaan. Kaikkea mahdollista saa esittää. Ilahtuisin kovasti sellaisista spesifimmistäkin toiveista, yleisellä tasolla vastaukset esim. "toivoisin sisustuspostauksia" kertoo tietysti toiveista jotain, mutta saa eritellä vieläkin tarkemmin. Helppaisi kovasti allekirjoittanutta. Kiitos! 

Tässä välikaneettina voin vilauttaa keskiviikon tyttöjen illan outfitini: kapeat farkut (Vero Moda), mustat nilkkurit (mitkähän lie, en muista), musta neulemekko (Esprit), kynsissä punaista lakkaa ja kaulassa punaiset helmet. 

8 kommenttia:

 1. Mä ruksin "Onnin touhuja". Lisää sellaisia arkipostauksia mä kaipailisin. :) Tee vaikka jonkinlainen postaus teidän päivästä aamusta lähtien, kuvien kera! Joo.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Suvin ajatus on hyvä! :) Ja sisustus kiinnostaa aina, pieniä kodin yksityiskohtia myöten... Kuvia mistä vain :) Ihana blogi.

  VastaaPoista
 3. Ekaa kertaa eksyilin tänne, ja löysin ihastuttavan kodin!!! Pakko jäädä seuraamaan ;)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, kiitos! <3 Laitan tämän Suvin idean ehdottomasti to do -listalle! Ja koitetaan miettiä sisustuspostauksiakin uudesta vinkkelistä. Välillä tuntuu vaan, että kaikki on jo nähty. Kun saisi näitä remppaprojekteja etenemään, niin olisi kuvattavaakin. Ja hei, kohtahan on joulu... :)

  Viivu, kiitos samoin ja tervetuloa, mukavaa kun löysit. :)

  VastaaPoista
 5. Mä en voi ruksata mitään, siitä puuttuu kohta "kaikki käy". =D

  VastaaPoista
 6. I would love to read more about Onni and his life, things you do together, his artwork and crafts. your crafts and handywork. and upcoming christmas preparation sounds interesting.

  VastaaPoista
 7. Heli, mukava kuulla, onhan sekin mielipide! :D

  homemoma, thanks for the suggestions! Actually, Onni's artwork would be totally new theme, good idea! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...