lauantai 29. lokakuuta 2011

Viissataakuus ikkunaa

Ei sentäs, onneksi. On tuo vanhojen ikkunoiden puleeraaminen sen verran hidasta puuhaa. Äkkiä laskettuna meillä on vaan 34 ikkunaa, jotka pitää kunnostaa. Yksi kerrallaan. Keittiön uloimmat (uloimmat onkin ne akuuteimmat) ikkunat vasta tehty ja makkarista puolet, eli enää noin 31 ikkunaa jäljellä... 
Tässä makuuhuoneen ikkuna odottelemassa jatkokäsittelyä. Oli niin huonossa kunnossa, että mies joutui korjaamaan lahonneita osia. On se onni, että mulla on niin taitava mies. 

Ikkunoiden laskemisesta tuli muuten mieleen eräs juttu. Pankin täti kehoitti meitä asuntokauppojen jälkeen laskemaan ikkunat ensimmäisenä yönä uudessa kodissa. Tuo kuulema onnea. No mehän laskettiin. Ja pähkäiltiin, että lasketaanko sisemmät ja ulommat ikkunat erikseen vai yhteen. Ei uskaltanut ottaa riskiä, joten laskettiin sitten molemmilla tavoilla. Ja varmuuden vuoksi laskettiin vielä kaikki ikkunaruudut siihen päälle. :)

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne! Urakan jälkeen on varmasti voittajafiilis! <3

  Ihanaa tapettia ole kirpparilta löytänyt, olis kevannut mullekin! Mä olen pitänyt nyt viikon kirppispöytää ja saldo oli vajaa 400 egee! Olen enemmän kuin tyytyväinen! :D

  Mukavaa viikonloppua murulle! <3 Mulla on tänään herkkupäivä... juu laihis alkoi taas. :/

  VastaaPoista
 2. naana, tack tack! Hieno kirppissaldo sulla. vautsivau! Syytäkin olla tyytyväinen, kun on noin hyvin kauppa käynyt. :)

  Tsemppiä projektiin! Ei ne viikottaiset herkkupäivät sitä kaada, jos 6 päivää malttaa taas pidättäytyä sokerista. :)

  VastaaPoista
 3. Remontti sujuu rennommin kun on ihana mies! Kaikkea hyvää sinne!!

  VastaaPoista
 4. Riitta Sinikka, naulan kantaan! Kiitos samoin. :)

  VastaaPoista
 5. uhh, muistutit. meillä edessä ikkunoiden kunnostusta...UHH, voinko muuta sanoa?

  Onneksi sulla on taitava mies. On mullakin, silti vaan hidasta hommaa kun monta muutakin pukkaa.

  :) leppoisaa uuden viikon alkua!

  VastaaPoista
 6. Anni, UHH - todellakin. Ja nyt kun talvi tulee, niin siihen tulee väistämättä tauko. Ei tarkene ottaa ikkunoita irti... Ja sit vielä työt häiritsee näitä vapaa-aikana tehtyjä remppahommia. Ihme juttu. ;)

  Kivaa viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...